EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 6 de desembre de 2019

BONES FESTES

Pel mes de desembre s’acosta el final d’any, ara estem immersos en la preparació de les festes nadalenques, i arriben aquells dies que inconscientment, o de vegades premeditadament fem un balanç del qual ha estat l’any en tots els seus aspectes, tant sigui per esmenar els errors que hàgim comès (tots som humans), com treure’n quelcom de positiu per millorar si pot ser, en tots els àmbits en els quals ens movem. Ara però em centro estrictament en el que respecta a les caminades saludables que durant el curs d’aquest any hem dut a terme i compartit amb totes les persones que us ha sigut del vostre grat fer-me costat, meu ofert tot el millor de cadascú, hem passat moltes hores junts i desitjo que en puguin ser moltes més.
Dues coses tan sols: Desitjar-vos que passeu unes molt bones festes de nadal, i tingueu una molt bona entrada d’any, que sigui amb salut, alegria, amb pau i amor.
En segon lloc, que em perdoneu si en alguna ocasió us he pogut molestar en alguna cosa, res més lluny de la meva intenció ans tot el contrari, encara que de vegades sense voler ho hagi fet.
Per aquesta ocasió he confeccionat, un vídeo resum, amb unes fotografies de les caminades saludables que s’han dut a terme, Aquest vídeo el deixo totes les festes a la barra del costat dret del blog, perquè el podeu veure quant us vingui de gust, També us el faré arribar pel grup de Whats Aap, vol dir que d’alguna manera o altre segur que el podreu gaudir, i guardar si és el vostre desig.
Tot es pot millorar, segur que em quedo curt, però la intenció és la de donar-vos les gràcies amb aquest recull d’imatges que ja durant l’any el Josep Àlvarez, el Xavier Cabot, El Toni Guillem i el Mario Linuesa, ens han fet durant les sortides. A totes les persones que  hi esteu implicades, sigui pel motiu que sigui, entre tots ho fem tot, entre totes tirem endavant l’hàbit de caminar, fer salut, compartir la natura i viure-la, en fi.... No em vull deixar a ningú, però sí que vull mencionar també a la Mercè Soldevila, per la seva aportació dintre el grup de caminadors, compartint el seu saber pel que fa a les plantes i flors, la descoberta de caminades noves que els divendres també fem realitat sortint a la comarca del Bages i del Moianès. En aquest àmbit el Joan Canyadell, és un expert en mitja i alta muntanya, que un cop al mes també es fan realitat des del grup Wlak Friday. A totes moltes gràcies per la vostra implicació,  ja que com sempre us dic en sou els protagonistes, sense la vostra participació res de què estic ara escrivint seria realitat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada