EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 13 de desembre de 2019

A la Torre de.... i més informacions


Benvinguts al bloc. A punt estem d’acabar una setmana més, preparats per gaudir d’un nou cap de setmana, que per aquesta ocasió si tot va com està previst, el diumenge el matí faré una caminada que l’associació Meandre: Meandre  ha programat per fer la cloenda de caminades de “Marxa Nòrdica”, que durant l’any organitza i que tothom i és convidat a participar-hi. Acostuma a ser una sortida per mes i generalment transcorren per l’entorn de l’Anella Verda, de Manresa, encara que per aquesta vegada s’ha escollit anar al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, deixar els cotxes a l’aparcament, i donar la volta circular que ens ofereix per la Vall del Flequer, fer una visita als diferents conjunts de Tines que hi ha durant el recorregut.
Ara tan sola hi deixo la programació, per si hi esteu interessats i desitgeu venir a compartir-la amb la resta de persones que ens hi aplegarem. Val a dir que és una caminada molt bonica, fàcil de fer sense cap dificultat, per tant els xics de la família hi poden ser presents i gaudir-la tant o més que els adults.
Hi deixo algunes fotografies que he fet en altres ocasions que las he visitat.
TRES IMATGES  D'ARXIU DE LES TINES

Deixant de banda aquesta caminada, avui toca parlar de la que hem fet cinc membres del grup “Walk Friday”, que ja sabeu que un cop per mes ens partim amb dos grups, els que van a alta i mitja muntanya, i els que no som tan valents o no disposem del temps que requereix l’altra caminada però que també fem les nostres sortides com per exemple la d’avui que ha servit per poder sumar una caminada més a les més de trenta-dues que omplen la programació de Caminades Saludables.
Així que a les vuit del matí, amb un dia que estava previst que el vent podria complicar el dia (cosa que no ha estat així), ens hem dirigit  a la veïna població de Sant Fruitós per anar a visitar la Torre del Sant Martí, que queda ubicada dalt d’un turó a on hi ha bancs per poder seure i gaudir del seu entorn, amb un bosc molt tranquil i amable a on si pot gaudir de bones vistes panoràmiques sobretot cap a la banda de Sallent, Berga, el Solsonès, l’Anoia ec.... Si seguiu l'enllaç trobareu informació que segur us sigyui d'interès: Torre del Sant Martí       Depèn del dia com estic segur ja deduïu. Assolit l’objectiu retornem al poble per altres vies, i anem al Bosquet de Sant Fruitós, molt conegut perquè és a on si celebra la festa de l’arròs que tradicionalment cada any, s’acostuma a organitzar per donar l’arribada a la Quaresma, i que des de molt antic porten celebrant aquesta festa que atrau moltíssims visitants que evidentment comparteixen, encara que cada vegada és més complicat poder obtenir els tiquets que donen dret a poder menjar el típic plat d’arròs. Per fer-vos una idea hi poso un enllaç dels molts que podeu trobar per internet: Festa de l'Arròs de Sant...
Seguint amb la caminada, ens hem atansat a la zona esportiva, per anar a la depuradora d’aigües que seguint la pista asfaltada ens porta a convergir a una altra pista que va a la urbanització de Les Brucardes, nosaltres per la dreta en passar un túnel que per sobre hi passa l’autovia, girem novament a la dreta i ara sí, ja és pista de terra, anem directes al Bosc dels Enamorats, per travessar pel pont que ara l’autovia passa per sota, i ens trobem per la rodalia de Viladordis. A partir d’aquí es pot escollir diferents opcions per tornar al punt de partida, nosaltres avui hem escollit la que podeu veure en la traça: Torre del Sant Martí de Sant Fruitós.......
Com hem anat per feina, no són masses les fotografies que s’han fet durant la caminada però ha resultat molt positiva com ja he dit, donant per entès que qualsevol dia la farem amb tot el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del  barri de la Sagrada Família.
LA SORTIDA DEL SOL

FENT LA PASSERA DEL GUIX- BOMBERS

PUJANT A LA TORRE DEL SANT MARTÍ

JA HI SOM!

L'OBJECTIU I LA JOIA D'AVUI

L'ANTOLÍN, JO, EL RAFA I LA SEBASTIANA

EL MARIO I ELS ALTRES TRES- HEM ESTAT CINC ELS INTEGRANTS DE LA CAMINADA

UNA DE LES MOLTES VISTES QUE S'HI PODEN GAUDIR DES DE DALT

CAMINANT PEL BOSC DELS ENAMORATS

DAVANT DE LA FONT DE LA SAGRADA FAMÍLIA

Si els altres membres em fan arribar fotografies de la seva caminada al "Pic de Bassegoda a l’alta Garrotxa", ja miraré de fer-vos arribar una breu descripció.
Ara el que aprofito és per anunciar que ja disposo de la loteria del nen de l’associació de Veïns, que a partir de dilluns portaré perquè en pugueu comprar:

LA LOTERIA
També us faig saber que per modificació de normatives, i de l’antiguitat que les fulles de participació en les caminades, que com passa amb tot han quedat obsoletes, i,  legalment cada cert temps s’han de renovar, ho farem a partir de dimecres durant l’esmorzar que compartirem per desitjar-nos les bones festes nadalenques.
Moltes gràcies pel temps que em dispenseu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada