EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 14 de juny de 2019

SANT FRUITÓS-PUIGPEDRÓS


Bon divendres. Aquest matí amb el dia un xic dubtós pel temps que ens podria fer, ens hem ajuntat quinze persones davant del cap per compartir una nova caminada. El grup de caminades “Walk Friday”, una part han anat a fer el Puigpedrós, com és evident són els més ben preparats i la seva condició física els permet d’afrontar aquests reptes, que amb tota la nostra estima, els hi desitgem que ho puguin fer per molts anys!
Els que ens hem quedat hem compartit caminada amb alguns membres del grup de les caminades mitjanes, i hem anat a la veïna població de Sant Fruitós, fent un recorregut força entretingut, encara que de tant en tant, algunes gotes, no sé si d’aigua, o de fang anàvem entomant, però amb la bona temperatura que ha fet, diguem que ha estat un ingredient més per trencar la rutina, sense obvia la part principal que és la de fer salut, o preservar-la tant si val oi?
Hem sortit a les vuit del barri de la Sagrada Família, per anar, per la Torre Busquet direcció a Viladordis, pel mas del Grau, hem anat al Bosc Espès, i aquí ja s’agafa el camí que sense deixar-lo ens mena, a sota el pont que hi passa l’autovia per arribar a la planta depuradora d’aigua de Sant Fruitós, uns metros més amunt ja hi tenim el Bosquet, que avui és a on hem parat per recuperar forces. Un cop s’ha esmorzat amb cafè inclòs, que el Mario ha portat per l’ocasió, ens hem dirigit al polígon de Sant Isidre, per fer la passera que hi ha per travessar la carretera de Sallent i així poder accedir per l’altre costat del polígon, a la pista que s’acostuma a fer per anar o venir del Parc de l’Agulla. Per un corriol molt maco, ens hem presentat a fer la passera del Parc de Bombers i per tant entrar al voltant del barri del Guix. Pel carrer del Ter hem agafat la pista que mena a la Casa Planell. Ara aquí ens hem partit una mica el grup, ja que algunes persones se’ls hi feia tard, les altres deu per la pista de Can Truncalla, hem anat fent via per anar a sortir a la carretera de Viladordis. Ara hem tornat a anar a la Torre Busquet, i refer el camí de l’anada per arribar al Cap del barri, que com ja sabeu és el punt de trobada sortida, i generalment d’arribada, per poder així fer els exercicis d’estiraments abans de començar l’activitat, i els de relaxament en acabar-la.
Les fotografies que hi deixo, poder us encoratjaran a voler fer algun dia la caminada, molt breument descrita, doncs us hi deixo l’enllaç, per si la desitgeu fer com l’hem gaudit avui: Sant Fruitós de Bages
 SALUT I CAMINADES!!
ARRIBANT A LA DEPURADORA DE SANT FRUITÓS

L'ENTRADA

ELS CAVALLS PASTURANT


VISTA DES DEL BOSQUET DE SANT FRUITÓS - MONTSERRAT AL FONS


EL JOAN GENESCA I JO PARLANT DE BASTONS "MARXA NÒRDICA"

EL JOAN CANTON, LA SEBASTIANA, LA MARI C. RIVAS, EL JOSEP RUBIRALTA

AQUÍ EL RAFAEL, L'ANTÒNIA, LA ELOISA, I LA MONTSERRAT MUÑOZ

EL RAMON PUIG, L'ANTOLIN, EL RAMON GUERRERO I EL PERE ISMAEL

EL MARIO, AMB EL JOAN CANTON I EL JOSEP RUBIRALTA

UNA VISTA GENERAL DEL BOSQUET I DELS PARTICIPANTS

JA VEIEU COM LA FEM PETAR EH!

LES FOTOS PEL RECORD DE LA CAMINADA

UNA ALTRE PRESA

EN AQUEST HI HA EL MARIO QUE HA FET LES ALTRES DUES

LA ELOISA I L'ANTÒNIA ELS HA FET GRÀCIA EL NEN DE L'ESCULTURA

PORTALADA DE SANT FRUITÓS A LA PART ANTIGA DEL POBLA - PRECIOSA

FENT LA PASSERA DE LA CARRETERA DE BERGA

UNA GRAN OBRE QUE ELS CAMINADORS L'AGRAÏM MOLT

FENT VIA PER L'ALTRE COSTAT DEL POLÍGON DE SANT ISIDRE

DEIXEM EL POLÍGON PER ANAR AL BARRI DEL GUIX

ARRIBANT PEL CORRIOL A LA PASSERA DELS BOMBERS - CARRETERA DE VIC

La colla que han anat a fer el Puigpedrós m’han fet arribar aquestes fotografies que podeu veure. FELICITATS!! Ja n’heu assolit un altre, que en segueixin moltes més.
Podeu seguir aquest enllaç per tenir més informació: Puigpedrós

OBJECTIU ASSOLIT- ELS NOU MEMBRES
EL JOAN CANYADELL, EL JOAN MUIXÍ, LA ISABEL PRAT, EL JOSEP LOZANO, LA MONTSERRAT CASALDÀLIGA, EL CARLES LLUSSÀ, LA MERCÈ SOLDEVILA, I AL DARRERE EL JOSEP GRAU I EL PERE TORRAS

BONA PLUJA A LA VISTA

AVUI ELS HA TOCAT UN TEMPS CANVIANT

IMMENSA LA VISTA 

LA NEU ENCARA HI ÉS PRESENT

GAUDINT DE TOT PLEGAT - LA PLUJA ENCARA DÓNA PER  CREMAR MÉS ADRENALINA 

UN ALTRE PERSPECTIVA

JA NO PLOU - SEMBLA QUE LA JORNADA HA ESTAT  PERFECTA.   
A CELEBRAR-HO  MOLT! GRÀCIES PER HAVER COMPARTIT AQUESTES IMATGES QUE ENS FAN CAURE LA BAVA.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada