EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 27 de juny de 2019

El Gorg Blau


Molt bona i calorosa tarda. Ahir dimecres últim del mes de juny, per complir amb el programa establert de caminades del mes, el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, vàrem anar a visitar el Gorg Blau, fent la tornada pels vorals del bosc del Suanya, amb uns corriols molt adients pel temps calorós que estem vivint aquests dies i que sembla que encara resten fins a finals de setmana. Amb les fotografies que hi podeu veure, vosaltres mateixos ho constatareu.
És una caminada llarga que diem, però és pel fet del temps que disposem per dur-la a terme, ja que no es tracta de passar-hi tot el dia ni molt menys. Pels programes ja us assabenteu que la durada és d’entre dues hores i mitja, fins a un màxim de tres o tres i mitja, les més llargues, que acostumem a fer a l’últim dimecres de mes, com va ser el cas d’ahir.
Tan sols diré que: La caminada saludable la vàrem iniciar, i acabar, amb la participació de trenta persones, aquestes ho van compartir com sempre amb bona harmonia i alegria, i amb el contacte que dos cops mínimament per setmana, venim duen a terme per col·laborar en el nostre propi benestar i preservar la salut, és el benefici que ens aporta l’activitat amb regularitat, que evidentment els resultats els notem, són totalment positius amb tota l’extensió de la paraula.
També deixeu-me dir de passada, que pels corriols com he citat anteriorment molt preciosos, ens van fer arribar a la Font de l’Arrel, un dels llocs de l’anella verda, molt coneguts i apreciats pels Manresans, tant per la seva proximitat, com per l’entorn que ens ofereix, amb la seva pau i tranquil·litat, encara que d’un temps ençà, amb la construcció de l’eix diagonal, ha perdut bona part de la seva singularitat, per l’adulteració de l’ecosistema natural. Cosa que si voleu, incita més a transitar, i fer el possible per preservar la part que avui encara en podem gaudir.
Ara hi deixo l’enllaç de Wikiloc, per si us ve de gust algun dia fer-la com hem fet nosaltres avui: El Gorg Blau
També ens hem recreat amb la flor de la planta que avui s’ha escollit i que sempre acostumem a veure-les durant el curs de la caminada, que aquest dimecres ha estat la que si seguiu l’enllaç, en podeu ampliar informació: La Corretjola
PEL CONGOST ANEM A LA TORRE LLUVIÀ

CAL CUQUES

LES RESTES DE LA  VIA ROMANA

FENT EL PONT DE LA VIA DEL TREN DE LLEIDA

VIA AL GORG BLAU

EN EL BOSC S'HI PODEN VEURE PINS AMB UNES FORMES MOLT SINGULARS

EL GORG BLAU

MOMENT PER DESCANSAR I RECUPERAR FORCES

HI HA SOL I OMBRA PELS DIFERENTS GUSTOS 

LA FOTOGRAFIA DE RECORD

EL JOSEP SEMPRE EN FA DUES

TOCA RE-EMPRENDRE LA CAMINADA

EN TICIÀ EL PRIMER  DEL GRUP

EL JOSEP ADMETLLA I EL XAVIER CABOT

EL PEDRO ISMAEL I EL JOSEP GRAU

LA CARME PICANYOL, EL PERE FELIU I EL JOSEP RUBIRALTA

UNS CAMINS ENCISADORS I OMBRÍVOLS

EL RAMON PUIG COLELL- A LA FONT DE L'ARREL

PRIMER PLA DE LA FONT DE L'ARREL

L'ESPAI NO ÉS MOLT GRAN - EL CARLES LLUSSÁ, EL PERE ISMAEL, I EL MANEL MUNCUNILL

UN ALTRE PERSPECTIVA

JA S'HA FET LA VISITA - A SEGUIR LA CAMINADA

VINGA SOM HI 

LA TORRE LLUVIÁ  DES DE LA BANDA DEL BOSC DEL SUANYA
L'ANTOLIN A LA FONT DE L'ARREL


EL MARIO FENT FOTOGRAFIES PEL REPORTATGE

EL XAVIER CABOT I EL PERE ISMAEL UNA BONA AMISTAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada