EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 10 de juny de 2019

Casa de Les Tines

 Bona tarda seguidors. Aquest dilluns vint-i-vuit persones ens hem aplegat per fer la caminada saludable, que per programació ha tocat anar a la Casa de Les Tines.
De fet, el programa esta escrit anar a la Tina del Polvorí, però pel fet de quedar tant a prop aquesta tina, com la mateixa casa, ho anem alternant per donar una varietat més en l’itinerari de la sortida habitual, i al mateix fer, variem també la visualització de l’entorn, això ens proporciona un tarannà menys rutinari, cosa que en línies generals s’agraeix.
Caminant avui hem trobat la planta que veieu, i que com és costum hi deixo un enllaç per si us agrada el tema podeu ampliar-ne informació, no en va la naturalesa que és molt sabia, ens proporciona (jo diria), tot el que els humans necessitem per poder subsistir.
LA LLENGUA DE BOU
Per seguir la caminada si és del vostre grat, i la desitgeu fer com nosaltres avui, també podeu seguir l’enllaç de Wikiloc que hi deixo: Casa de Les Tines
Amb la cronologia de les fotografies, tenen dues missions, la primera donar una idea gràfica de l’entorn, dels paratges, de les panoràmiques, com també altres elements com poden ser, els rius, rieres, plantes, flors, conreus, pous de glaç, turons o muntanyes, tot, sense oblidar la fauna del tipus que sigui, com altres coses o detalls que segur em deixo. I la segona, que els caminadors si ho desitgen, i volen guardar les imatges per tenir-ne un record, que en general fa gràcia, doncs ja saben que aquí les hi troben.
Amb el desig de què us sentiu a gust durant la visita al bloc, passo doncs a penjar les fotografies que els companys com el Josep Àlvarez, el Mario Revilla, el Xavier Cabot, el Toni Guillen, el Josep Lluís Lozano(Pep) pels amics, i espontàniament altres, que col·laboren en el fet com he dit de poder-ne tenir un record de les caminades visualment, que evidentment també és molt interessant.

SORTINT DE LA CIUTAT

UNA VISTA DE MONTSERRAT PRECIOSA

INCIDENT

EL RIU LLOBREGAT

EL SOL HI REFLEXA

SEGUINT PER L'ALTRA COSTAT DEL RIU

 CONCRETAMENT ÉS ALS TRES SALTS

PLAFÓ INFORMATIU DE LA PRESERVACIÓ NATURAL

FENT VIA PER LA PISTA

UN ENTORN MOLT AMABLE

LES TINES I LA CASA

JA HI SOM!

DES DE LES TINES MONTSERRAT AL FONS

FENT LA VISITA

FOTOGRAFIA PEL RECORD

VINT-I-VUIT PARTICIPANTS 

EL NUC LA NOSTRA MASCOTA TAMBÉ HI SURT

COMENÇANT EL RETORN

LA DOLORES PRUAÑO I EL JOSEP, EN PRIMER PLA

EL MATRIMONI  PERE ISMAEL I LA MARIA SALA  MOLT RIALLERS

FENT EL PONT DEL RIU LLOBREGAT DE RETORN

EL CANAL DE LA MINA  A LA PISTA DE SANT BENET

PELS HORTS I CAMPS DEL BARRI DEL GUIX

PEL LATERAL DE LA CARRETERA C/55

ENS ANEM APROPANT DE NOU A LA CIUTAT

COMENCEM A VEURE EL BARRI DE LA FONT DELS CAPELLANS, GAIREBÉ JA HI SOMCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada