EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 17 de juny de 2019

Parc de la Rosaleda


Per encetar les caminades d’aquesta setmana hem anat fins al Parc de La Rosaleda. Aquest com fàcilment deduireu, està ubicat al barri del mateix nom. És una barriada que pertany al municipi de Sant Fruitós del  Bages, que tots els Manresans coneixem prou, pel fet que hi ha el polígon industrial de Sant Isidre a on hi ha quantitat d’empreses i serveis, el probablement més conegut, com l’antic Supeco, ara anomenat també Carrefour.
Bé! Tot plegat és per situar-nos al lloc a on hem estat aquest matí.
Els que hem participat de la Caminada Saludable d’aquest dilluns, el nivell de caminades llargues, que de pas diré que, hem estat trenta- una persona les que l’hem compartit, amb un dia ja quasi d’estiu l’hem gaudit com ja és habitual amb molt bon ambient i harmonia, que dóna per sentir-se plenament integrat al grup de caminadors, i  per tant dur a terme l’activitat física proposada per col·laborar en el ben estar del nostre cos, i també en la part mental, ja que pel sol fet d’esbargir la boira (que diem), ja ens aporta la sensació de relaxament i engegar una nova setmana amb energia, amb les piles carregades.
Si us ve de gust fer-la com nosaltres avui, tan sols heu de seguir l’enllaç que hi deixo: Parc de La Rosaleda       No tinc cap mena de dubte que la gaudireu, és fàcil de fer, el seu entorn molt variat fa que sigui molt distreta. Amb poc més de dues hores, amb un ritme constant, la podem dur a terme, fins i tot si és el vostre cas, gaudir-la amb família -vull dir si teniu menuts- per passar una estona al mateix Parc de La Rosaleda, a on i trobareu una font i bancs per poder seure, gronxadors i altres elements com ja he citat pels infants, el que convida a fer un petit esmorzar o berenar, si ho feu a la tarda.
Avui durant la caminada hem trobat aquesta planta amb la seva flor esplèndida anomenada Espernellac, n’hi ha força pels nostres voltants, si desitgeu ampliar informació, podeu seguir aquest enllaç: Espernallac
LA PLANTA I FLOR D'AVUI -L'ESPERNALLAC O SANTOLINA
Bon dilluns per tothom i gràcies pel temps que em dispenseu visitant el meu bloc. Amb les fotografies que el Josep Àlvarez, el Mario Revilla, i altres participants fan durant la caminada, intento fer una cronologia d’aquesta, també dono les gràcies a totes les persones que ho fan realitat, anem fent camí per arribar als deu anys de vigència del Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de La Sagrada Família, que serà l’any vinent.  
JA SOM A LA PASSERA DE LA CARRETERA DE BERGA
FENT LA PASSERA DEL POLÍGON DE SANT ISIDRE- CARREFOUR

EL MARIO AMB LA FARMACIOLA  TANCA EL GRUP

LA BARRACA DEL PARC DE LA ROSALEDA

RECUPERANT FORCES BEN ASSEGUTS

HI HA BANCS I OMBRA PER TOTHOM

AMB EL PERE TORRAS LA FEM PETAR

LA FOTO DE RECORD

ELS TRENTA-UN PARTICIPANTS D'AVUI

EMPRENENT LA CAMINADA DE NOU

AMB UN DIA FANTÀSTIC!

ELS ÚLTIMS
LA PASSERA DEL BARRI DE LA ROSALEDA

UNA GRAN OBRE PELS CAMINADORS
LES CASES DEL BARRI DE LA ROSALEDA

FENT VIA AL POLÍGON DEL GRAU -BARRI DEL GUIX DE MANRESA

ENTRADA A LA CIUTAT PER  CAN TRUNCALLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada