EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 1 de juny de 2019

Castellgalí

 Benvinguts al bloc i bon cap de setmana per a tothom. Ahir divendres, últim dia del mes de maig, onze membres del grup de caminades Walk Friday, vàrem decidir, i fer, bona part del camí del Pelegrí. A les set del matí des del barri de la Sagrada Família, ens vam posar en marxa en direcció a la Torre de Santa Caterina, per seguir caminant fins a l’Oller del Mas. Ara ens vàrem dirigir a la Serra de Montlleó, però abans trobem una cruïlla que per la dreta ens mena a la riera de Cornet que l’agafem, i, ens adrecem a la casa de Cornet pel trencant que trobem a l’esquerre, que és una pista força ampla. Continuem la caminada per arribar a Castellgalí, que fem la parada per esmorzar en un parc infantil que hi ha sota l’Església del poble. Amb els til·lers, els bancs, la font, tot plegat fa que sigui el lloc adient per com he dit, de fer l’esmorzar, i gaudir de la vista de la muntanya de Montserrat amb una tranquil·litat fantàstica.
Un cop hem recuperat forces, emprenem la tornada per la part de Can Font Cirerencs, per adreçar-nos al Mirador del Cardener, i pel barri de Sant Pau, pel camí dels horts, pujar al barri de Bufalvent, el Pou de la Lluna, i pel carrer del Peix, anem a l’avinguda de Francesc Macià, per acabar la caminada al terraplè de la taverna d’en Mallol, que és d’on hem sortit al matí. Això han sigut unes cinc hores de fer via, encara que si descomptem el temps l’esmorzar, i alguna parada per comentar alguna de les moltes coses que anem veient, i, fer algun glop d’aigua, ja que ha estat el primer dia de calor força notòria, en realitat els aparells ens diuen que hem caminat unes quatre hores.
Quatre hores en contacta amb la natura, i gaudint d’un entorn fabulós, tant de boscos com riberes, afegint camins com alguna via romana o camí ral del segle X.
Per les imatges que hi deixo en podreu treure alguna conclusió, en aquesta ocasió els til·lers han estat escollits per la planta o flor del dia, que generalment en cada sortida acostumem a comentar.
L’enllaç per ampliar informació de la til·la: El Til·ler  ---Til·ler
Avui l’itinerari que hem fet ha estat aquest: Manresa-Cornet-Castellgalí
Gràcies una vegada més per dedicar uns minuts al bloc, que desitjo que us proporcioni quelcom de positiu i si en alguna cosa us puc ajudar, tan sols heu de contactar amb mi, que amb molt de gust ho faré.
SALUT I CAMINADES!!


L'OLLER DEL MAS

LA CASA DE CORNET

UNA MAGNÍFICA CASA I UN LLOC PRECIÓS

AMB UN ENTORN  FANTÀSTIC

MONUMENT RECORDATORI

FENT EL PONT DE LA RIERA DE CORNET

QUASI NO ÉS VEU LA RIERA DE TANTA VEGETACIÓ

TRANSITANT PEL CAMÍ RAL

MOLT BEN CONSERVAT

LA MERCÈ I L'ANTOLIN TANCANT EL GRUPET

ENTREM PER LA BANDA DE L'ESGLÉSIA

EL NUCLI ANTIC DE CASTELLGALÍ

LLOC ESCOLLIT PER FER L'ESMORZAR

AMB BONA OMBRA

ELS TIL·LERS EN PLENA ESPLENDOR

LA FLOR

VISTA GENERAL DEL PARC - ELS BANCS, ELS ARBRES, EC.

LES FOTOGRAFIES DE RECORD

AMB LA MUNTANYA DE MONTSERRAT AL FONS

EMPRENENT LA CAMINADA NOVAMENT

SORTINT DE LA POBLACIÓ

UN DELS TURONS QUE ENVOLTEN LA CAMINADA

PER DALT EL PONT ENS ADRECEM A CAN FONT CIRERENCS

PARLEM AMB UN SENYOR DE CASTELLGALÍ QUE ÉS BON CONEIXEDOR DE LA ZONA. UN CAMINADOR VETERÀ

JA HEM CREUAT EL RIU LLOBREGAT

LA MAJESTUOSA CASA DE CAN FONT

GRANDIOSA I ESPECTACULAR

ARRIBADA A LA CIUTAT- LA NOSTRE SEU VISTA DES DEL MIRADOR DEL POU DE LA LLUM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada