EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 28 de juny de 2019

Pou de Glaç i Dinar


Bon divendres i bona revetlla de Sant Pere, encara que sigui amb molta precaució per l’onada de calor que estem sofrint, molt de seny en la manipulació dels petards a les persones que us agraden, jo la veritat és que no en sóc partidari, però respecto tots els gustos i en la convivència rau el saber compartir tot el que la vida en general ens ofereix, i que no dubto gens que ben gestionat en la mesura adequada dóna sentit al dia a dia, del nostre pas en aquest món.
Avui com altres divendres el grup de caminadors del Walk Friday, hem sortit a gaudir de la natura, i ha estat anat a visitar el Pou de Glaç, ubicat a la riera de Sant Salvador.
Val a dir que encara que hem sortit força d’hora, amb la intenció de aixoplugar-nos aviat per la previsió de la calor que mentre estic escrivint es ben palesa que no ens enganyen. He de reconèixer que se’ns ha fet tard, sempre trobem quelcom que ens altera les previsions, que poden ser molt diverses, i, sincerament sempre per regla general solen ser positives. Amb això justifico un xic el retard sofert però que ho hem gaudit de tal manera, que no té cap rellevància alterar els horaris d’arribada a la ciutat, ja que el fet és el de gaudir plenament dels objectius, de l’entorn natural, de la convivència amb la natura, i sense deixar de tenir en compte el resultat positiu de la caminada, com és el de preservar la salut. Així doncs que tot i sabent el camí, i tenint experiència de la caminada que no és la primera vegada que l’hem fet, ni l’última, sempre en les diferents èpoques de l’any es poden trobar sorpreses o sorgir imprevistos, com el d’avui, pel fet que els corriols sobretot, com també per l’entorn de la riera de Sant Salvador, com ha estat el cas avui, hem hagut de superar alguns esculls per l’excés de vegetació que en general aquest any força abundant en pluges, ens obsequia, que ho agraïm molt i fa que sigui ben diferent d’altres anys o com he dit èpoques de l’any.
Certament tots els ingredients naturals són benvinguts, apreciats i valorats, encara que de vegades no siguin ven bé del nostre grat, per les repercussions que se’n puguin derivar.
En fi, que a dos quarts d’una del migdia hem arribat a casa, amb la satisfacció d’haver fet l’activitat que ens agrada, haver assolit l’objectiu previst i haver gaudit d’una nova experiència que els vuit components del grup hem compartit en la sortida d’avui.
Aprofito també per dir-vos que una vegada ens hem dutxat i posat a punt, alguns dels participants que també compartim caminades, amb el grup de l’associació de veïns de Valldaura, hem celebrat el dinar de cloenda del curs d’enguany, ja que ells, els mesos de juliol i agost, fan un punt i a part (una parada), fins al setembre no es tornen a programar i dur a terme caminades. Per aquest motiu també hi deixo unes fotografies del dinar que hem compartit al Restaurant Miami de Manresa, que ens hi hem aplegat una trentena de persones.
Moltes gràcies als companys de Valldaura, i gràcies també els del grup Walk Friday que hem gaudit de la sortida d’aquest matí.
Hi deixo el trac o enllaç del Wikiloc, per si la desitgeu fer com nosaltres l’hem dut a terme: Manresa al pou de glaç de Sant Salvador  Per seguir amb el bon costum també hi deixo la planta o flor del dia que per l’ocasió és una que tan sols la podem veure i gaudir en entorns com són els marges de les rieres, herbassars humits anomenada Herba de Sant Antoni: Epilobium hirsutum
HERBA DE SANT ANTONI

DE MANRESA HEM ANAT A L'OLLER DEL MAS

LES VINYES ESTAN ESPLENDOROSES

INTERIOR DEL POU DE GLAÇ

UN ALTRE PERSPECTIVA

L'ENTRADA AL POU

A SOBRE DEL POU

LA CÀNDIDA, LA DOLORS, EL PERE, I JO

JA HEM ESMORZAT I TRAVESSAT LA RIERA DE SANT SALVADOR

LA SENYAL QUE ENS ORIENTA -AVUI DIFÍCIL DE VEURE PER LA VEGETACIÓ

UNES VISTES IMPONENTS

UN TRAM DE LA RIERA 

EL GORG DE L'OLLER

JA TORNEM A TREPITJAR TERRENY AMB LES VINYES

PASSANT PER L'ESGLÉSIA DEL BARRI DEL XUP

LA DOLORS,LA CÀNDIDA, LA MERCÈ, EL JOAN, EL PERE, JO, I LA SEBASTIANA

FALTA LA CÀNDIDA PERÒ HI HA EL MARIO

PER SI FALLA UNA EN FA DUES


LES FOTOGRAFIES DEL DINAR
EL QUE VEIEU DRET ÉS EL JULI - LA PERSONA QUE HA FET QUE AVUI ENS HÀGIM POGUT REUNIR

EN PRIMER PLA  EL PERE FELIU QUE TAMBÉ HI HA PLANTAT EL COLL PER AGUANTAR EL GRUP

HI HA FEINA A MENJAR TOT I LA CALOR LA GANA I ÉS PRESENT

EL JULI AMB LA SEVA MULLER

ÉS L'HORA DEL BRINDIS

SALUT A TOTS I PER TOTS!!

EL BARTOMEU ÉS EL RESPONSABLE  -PERÒ AQUEST ANY ESTÀ  EN ESPERA DE PASSAR PEL QUIRÒFAN

LA MARIA LA MÉS VETERANA DEL GRUP FA ENTREGA DE L'OBSEQUI AL BARTOMEU PRIMER I AL JULI EN SEGON LLOC

GRÀCIES A TOTES LES PARTICIPANTS- ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ.
PER NADAL ESPEREM REPETIR COM ÉS COSTUM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada