EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 2 de febrer de 2019

WALK FRIDAY


Hola seguidors. El primer divendres de mes els components de caminadors de l’anomenat Walk Friday, ens hem repartit per exigències del guió amb tres grups.
De fet en principi tenien de ser dos, però insisteixo per problemes tècnics han estat tres.
Començo pels que ens hem quedat a ciutat i hem fet una caminada de les habituals. El dia estava rufulòs i fins i tot hem entomat la pluja bona part de la caminada. Tan sols hem estat al Bosc de Les Marcetes, al Santuari de La Salut, i pel  polígon industrial del Grau, hem retornat a casa. Resultant de tot plegat: Hem fet un total de 12,35 quilòmetres amb 2h i 45, i així hem completat les expectatives de fer salut i mantenir el cos en bona forma. Ho hem fet  set de colla.
Per confirmar-ho, hi deixo una fotografia que com és evident, tan sols n’hi surten sis, ja que en aquest cas sóc jo el que la faig.
LES CAPELINES I EL PARAIGÜES PROTAGONISTES DEL DIA

El segon grup l’objectiu era anar a Tuixent – La Vansa, i fer una caminada amb raquetes, cosa que han dut a terme nou membres que són els que tot i la neu que els acompanyava han pogut arribar al destí. Dic això perquè n’hi ha un grup de sis que s’han vist obligats a desistir, per no portar cadenes i evitar perills innecessaris. Per tant hi deixo unes fotografies dels nou que sí que ho han aconseguit i així constatareu la varietat dels canvis meteorològics que han sofert, encara que han gaudit i molt, segons em fan saber.

Per si voleu tenir informació d’aquesta estació d’esquí nòrdic, podeu seguir aquest enllaç que és l’oficial: Tuixent-La Vansa
IMATGES


FELICITATS CAMPIONS!
Per finalitzar el resum de la caminada del tercer grup, que ha estat no menys interessant, pel fet que han decidit d’anar a caminar per la Vall de Lord, han visitat el Santuari, han estat a la presó de Busa o del Capolatell, cosa que els ha donat opció a gaudir d’unes vistes i d’un entorn que val molt la pena tot i el dia que ha estat el denominador comú de les tres caminades que he comentat, la pluja, el vent i la neu en alguns casos.

També hi deixo un enllaç per si en voleu ampliar informació sobre itineraris d’aquesta vall, aneu aquesta web i segur que quedareu satisfets amb els detalls que en dona:Les indispensables

LES IMATGES DEL TERCER GRUPNo em canso de mirar aquestes fotografies, quin bé de Deu, que ens ofereix la naturalesa.
Gràcies companys per haver-me fet arribar aquest material impagable pels que no hi podem anar en persona. Almenys feu que ho puguem gaudir i compartir amb vosaltres tota la resta de caminadors que d’alguna manera amb el pensament i de cor estem amb vosaltres.

FELICITATS TAMBÉ I BON CAP DE SETMANA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada