EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 19 de febrer de 2019

Testament Vital


Bona nit. Aquesta tarda s’ha dut a terme el primer dels tallers-xerrades que el Cap de la Sagrada Família, organitza pels usuaris de les caminades que periòdicament  els dilluns i dimecres duem a terme.
El tema d’avui ha estat el d’informar de com podem gaudir del servei social que ens ofereixen per validar i redactar la documentació com pot ser el  document de voluntats anticipades, o testament vital.
La Treballadora social na Mercè Jubells, ens ha explicat molt aclaridorament com ho hem de fer, i com ens hi poden ajudar elles en aquesta feina que encara que no molt complicada, però sí que necessita una atenció especial a l’hora d’emplenar el document, a banda dels requisits indispensables perquè tingui una validació legal a tots els efectes.
Novament donem les gràcies al Cap per la seva implicació, i el temps que ens dispensen a totes les persones usuàries de les caminades, que ens proporciona una seguretat pel suport que ens hi dona. També donem les gràcies en aquest cas a na: Mercè Jubells, per la seva atenció tan afable que ha tingut envers els assistents que hem estat una vintena de persones, i ha interactuat amb molta professionalitat amb tots nosaltres atenent totes les preguntes que si ha fet, que no han estat poques.
Gràcies també a totes les persones assistents al taller, això fa que per totes les parts hi hagi molt bona predisposició a seguir treballant per assolir els objectius que com és lògic, tot col·lectiu es proposa, en el nostre cas el Grup de Caminadors.
SALUT!!

EL  DR. CARLES PARDO ENS PRESENTA LA PONENT M.JUBELLS

PRESENTACIÓ DEL TALLER -XERRADA

UNA DE LES DIVERSES DIAPOSITIVES INFORMATIVES

PERSONES ASSISTENTS  MOLT ATENTES

LA MERCÈ JUBELLS  DESENVOLUPANT LA SEVA FEINA

DOS MOMENTS DE LA SEVA ATENCIÓ AMB ELS ASSISTENTSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada