EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 7 de febrer de 2019


Salut per tothom. Aquest dimecres hem fet la caminada al Parc de La Rosaleda i l’hem compartit quaranta membres integradors del Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de La Sagrada Família. No hem vist gaire el sol però ens ha fet una temperatura molt agradable per caminar, oi més, si tenim en compte que estem en ple hivern. Tot i que fa temps que la portem fent aquesta caminada, avui ha tocat reinventar-la i donar-li un caràcter diferent aprofitant que ens han posat la passera a la zona del  polígon industrial de Sant Isidre, al terme municipal de Sant Fruitós i aquest fet ens obre un ventall de possibilitats que quant aquesta no hi era, és evident que no les teníem.
Fa uns dies una amiga meva, la vàrem anar a provar per fer-la ella amb la colla que ella ha posat en marxa, amb molt èxit (tot s’ha de dir), i em va comentar que l’anomena la caminada dels tres ponts. Amb realitat són efectivament tres passos elevats els que s’han de travessar per poder-la enllaçar i fer-la circular. Així que avui ha estat el dia escollit per posar-la en pràctica, encara que jo l’anomeno: Caminada al Parc de La Rosaleda, i és fàcil d’entendre pel fet que a on parem a fer el mos, és en aquest lloc en concret que és prou adient per l’entorn que podreu observar en les fotografies ens proporciona, un descans molt agradable, relaxador i molt bonic.
Breument la desglosso per si coneixeu la zona, tot i que amb l’ enllaç de Wikiloc que hi deixo:  Manresa- Parc de la Rosaleda     si us ve de gust fer-la, no és pas gens complicada i és apta per a tot al qui  la desitgi fer, fins i tot amb menuts, ja que en el parc també hi ha gronxadors, tobogans, bancs, font d’aigua, una barraca de pedra seca, en fi..... per gaudir-ho i passar una matinal distreta a banda de fer salut.


Sortim del Cap i pel carrer de Sant Joan d’en Coll anem als plans del barri del Guix, que farem la primera passera, la dels Bombers, anirem a la pista ampla que va al Parc de l’Agulla i al primer trencant a la dreta l’agafem per anar a la zona industrial de Sant Isidre. Quasi arribem a l’Ermita i veurem el pas elevat que anirem a fer-lo (ja portem dos ponts), i sempre recta ens porta al Parc de La Rosaleda. Fet el descans seguim per unes escales que veiem i fent camí ens porta al complex esportiu NATS, a on  hi ha el tercer pont alçat que farem per anar al barri de La Rosaleda. Ens dirigim al polígon industrial del Grau, anem pel lateral de la nau que s’hi passa la ITV dels vehicles, que ens dóna accés a la pista que va al desguàs de cotxes (ferroveller), seguirem fent camí per anar a Viladordis, que sense arribar-hi, agafarem el trencant de la dreta que hi ha el ramal de la séquia i seguint la pista sempre recta anirem al Truncalla que passem de llarg i al proper trencant  a la dreta     anem pels horts a sortir al lateral de la C/55 fins al túnel que farem per anar al carrer dels tovots. Per la casa que hi ha la davant hi ha un caminet que el farem per sortir a la pista ampla que anirem per l’esquerra uns dos-cents metres, i trencarem a la dreta, que el camí ens porta a enllaçar amb el camí de Les Cots, per arribar al barri de La Font dels Capellans i atansar-nos al Cap.
Ara gaudiu de les fotografies que s'han fet durant la caminada.
PELS PLANS DEL GUIX SORTIM DE MANRESA

AL FONS HI TENIM EL POLÍGON INDUSTRIAL DEL GRAU

FENT EL PRIMER PONT DELS BOMBERS


SEGON PONT EL DEL POLÍGON INDUSTRIAL DE SANT ISIDRE


EL JOSEP RUBIRALTA MOLT SATISFET

EL JOSEP ÀLVAREZ FENT FOTOGRAFIES- ELL ENS FA UNS BONS REPORTATGES


FENT VIA PER ARRIBAR AL PARC DE LA ROSALEDA

JA HEM ARRIBAT-BONS BANCS , BONA FONT I BON ENTORN PER GAUDIR 

RECORD DEL GRUP- AVUI QUARANTA PERSONES

DE MÉS A PROP

EL LUCAS OBRE LA MARXA, SEGUIT DE LA REMEDIOS, I TOTS ELS DEMÉS

AQUÍ TENIM LA MARI  CARMEN I L'AMÈLIA

UNA VISTA DEL BARRI DE LA ROSALEDA

FENT LA PISTA PER ANAR A VILADORDIS

UNA DE LES VISTES QUE GAUDIM DURANT LA CAMINADA

CAMÍ DELS HORTS  AL COSTAT DE LA C-55

JA  COMENCEM A VEURE LA CIUTAT-LA CAMINADA ARRIBA AL FINAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada