EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 3 de febrer de 2019

Informacions diverses


Bona tarda. Entrem al febrer i la normalitat del dia a dia també s’està estabilitzant, dic això perquè amb els dies que han passat, el CAP, ja ha fet els deures i ens ha preparat el calendari de tallers-xerrades per aquest any nou, que us el deixo aquí, i d’aquesta manera vosaltres caminadors o persones que us pugui ser del vostre interès en tingueu informació amb temps i us pugueu reservar els dies i hores que corresponguin.
Al mateix fer us anuncio la preparació del dinar de germanor que el dia 20 d’aquest mes de febrer, celebrarem al restaurant dels Noguers. Els que hi vulgueu assistir tan sols us heu d’apuntar amb el responsable del vostre grup, per poder tenir una bona organització.
També hi penjo un parell d’activitats que l’associació Meandre, em comunica mitjançant un correu que el reprodueixo pel coneixement vostra, i si és del vostre interès ja disposareu el que calgui per participar-hi.
Si ahir dissabte no vàreu poder comprar el Regió7, us faig arribar unes imatges que he extret de La Revista, que entre altres ha parlat de les nostres caminades.
SALUT I CAMINADES


ACTIVITATS MEANDRE
El proper diumenge 10 de febrer us convidem a la caminada en marxa nórdica per l’entorn dels masos  modernistes de l'entorn de la riera de Rajadell i a un tast de vins al Celler de Collbaix.
Sortida a les 9.00 al mateix celler “El Molí” de Collbaix .
Caminada de 8 Km sense dificultat  pel voltant de la Morera, La Noguera, la seva presa i la casa del masover. Després dels estiraments dirigits pel Pep, farem un tast de vins de Collbaix al mateix celler.
El preu de la sortida és de 5 euros (2,5 els socis). qui volgui fer el tast. 5 euros més.

Us hi esperem!

IMATGES DEL REGIÓ7
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada