EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 24 de febrer de 2019

Agraïments dinar de germanor


Aquesta entrada és per donar les gràcies a totes les persones  que formeu part del Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns la Sagrada Família.
Ahir dimecres com estava previst vàrem celebrar un dinar de germanor, com un element més per compartir ni que sigui un cop a l’any, i així fer que entre els tres nivells, hi hagi més relació, més compenetració entre les persones usuàries de les caminades. Això ho sap organitzar molt bé la companya Isabel  Pla, que és una de les pioneres en participar i col·laborar activament en la confecció del grup de caminadors, que fa nou anys que recorrem camins, fent rutes, per l’anella verda, i pels entorns de la nostra ciutat, encara que esporàdicament també hem sortit alguna vegada fins i tot la comarca.
Dit això, segueixo amb el dinar de germanor, que resulta que el varen convertir en un homenatge a la meva persona. Totalment sorprès, ja que a la meva esquena ho han treballat tan discretament, que fins a quasi al final del dinar, no en sabia res, m’han mantingut totalment al marge de tot.
No cal que digui que la meva sorpresa va ser majúscula, emocionant i colpidora. No entro en detalls perquè són aquelles coses que he de reconèixer que et marquen en el camí de la vida, per tant són unes emocions, indescriptibles d’un valor incalculable, que no sé si em mereixo tant. Entenc algunes coses però d’altres se m’escapen. De fet però, no és rellevant el que pugui dir, la importància i el protagonisme és de les persones que ahir  varen fer-me sentir molt honorat, recompensat amb escreix el treball i la dedicació (que diuen), que cada dia, caminada rere caminada, aporto perquè la tasca de caminar sigui agradable, participativa, i engrescadora tal com sembla que els resultats així ho confirmen, pel fet que any rere any el grup va augmentant en nombre  de persones usuàries.
A totes elles a cada una d’elles, les que pels motius que siguin no hi van poder ser també els dono les meves més sinceres gràcies, per tot el que han fet, però deixeu-me dir:
Els responsables de      què tot funciona sou vosaltres, vosaltres en sou els protagonistes per la vostra implicació, participació, perquè cada ú de vosaltres hi aporteu quelcom, que complementa l’equip que entre tots formem.
No vull pas fer-me pesat tot al contrari,  ja em coneixeu i sabeu que sóc força directa, no dono massa voltes a les coses i les acostumo a dir com són.
El bloc m’ofereix l’oportunitat  d’arribar a totes per donar-vos les gràcies, i si en alguna cosa algun moment donat us he pogut ofendre, segur que ha estat sense voler, fruit d’algun moment  puntual, crític de nervis o incidència que s’hagi produït involuntàriament, us demano que em perdoneu.
Si ahir amb el desconcert que portava per la sorpresa de tot plegat, no vaig atendre alguna persona com és mereixia, insisteixo: li demano perdó, i que no ho tingui en compte.
Ara per acabar us demano de tot cor, que podem seguir com fins ara, que si en aquesta celebració, hem arribat als nou anys de fer ruta, en puguem sumar molts i molts més, senyal de bona salut, tant corporal com humana, que totes les persones implicades, ens demostrem un dia i un altre, que perseveri la relació social . L’AMISTAT.
No vull deixar de mencionar al Dr. Carles Pardo, que ens va dedicar unes paraules d’encoratjament, pel bon hàbit de caminar. També a la Marina Hosta, presidenta de l’associació de veïns, que ens va acompanyar en el dinar, i també i va dir la seva com a representant de l’entitat de la qual molts en som socis, i formem part de la comunitat de veïns del barri, col·laborant en la mesura que l’associació pot, donant suport moral i publicitari en l’activitat de les caminades.
Moltes gràcies.
Pels que no disposeu de Whatsaap, hi deixo unes fotografies que es van fer i algun vídeo, per si són del vostre interès.
SALUT I CAMINADES

VÍDEO RECORD

EL DR. CARLES PARDO  S'ADREÇA ALS ASSISTENTS

UN  TOTAL DE 106 PERSONES...

...HO VÀREM PODER COMPARTIR

LES TAULES, EL DINAR, I LA CONVIVÈNCIA  
PRESENTACIÓ DEL PASTÍS PER LA CELEBRACIÓ 

LA PRESIDENTA MARINA EXPRESSANT LA SEVA  FELICITACIÓ


INTENTANT QUE TOTHOM PUGUI VEURE EL PASTÍS

L'ALEGRIA  HI ÉS BEN PRESENTAMB EL RAMON  BUFEM EL PASTÍS I DEMANEM UN DESIG...

...QUE TOTHOM GAUDEIXI DE SALUT I QUE SIGUI PER MOLTS ANYS!! 

LA TERESA, LA MONTSE I EL RAMON, ELS HI DONEM LES GRÀCIES

PER LA SEVA IMPLICACIÓ I EL TEMPS QUE DEDIQUEN A LES PERSONES DEL SEU NIVELL

LA TERESA AMB EL SEU MARIT EL TONI  MOLT SATISFETS

 NO PAREN DE FER-ME OBSEQUIS

NO TINC PARAULES PER AGRAIR TOT EL QUE HAN  FET.....

HA ESTAT SORPRENENT I COLPIDOR

US DONO LES GRÀCIES DE TOT COR


QUE SIGUI PER MOTS ANYS...

QUE HO PODEM CELEBRAR.....

AMB MOLTA ALEGRIA COM  EN AQUESTA OCASIÓ

QUE LA BONA HARMONIA I SIGUI SEMPRE PRESENT

SI POT SER AMB LES MATEIXES PERSONES O MÉS ENCARA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada