EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 31 de gener de 2019

Calendari Marxa Nòrdica


Hola de nou seguidors. Aquesta entrada és per fer-vos arribar un calendari de sortides de “Marxa Nòrdica”, que el nostre company i amic Lluís Jodar en fa extensiu, per a totes aquelles persones que els hi pugui ser d’interès. Ja sabeu que ell és Instructor, arbitra i competidor, en aquesta especialitat de Marxa Nòrdica.
En aquest bloc, ja sabeu que intento publicar tot el que bonament m’arriba pel que fa a informació sobre caminades, curses, salut, o com en aquest cas Marxa Nòrdica. Tot el que sigui gaudir de la naturalesa i participació en activitats a l’aire lliure, i que evidentment repercuteixi, en el ben estar i la bona salut de la persona en general.
Així que si hi esteu interessats, aquí us hi deixo el calendari.
Ah! Si encara no l’heu provat de fer la “Marxa Nòrdica”, us convido que participeu de les caminades que des del Cap i l’Associació de Veïns de La Sagrada Família, organitzem periòdicament, que hi ha quantitat de persones que sí que la gaudeixen, i amb la sort de què el Mestre Lluís, al participar de les caminades ens dóna instruccions per fer-ho el millor possible, afegint que ho fa altruistament sense cobrar.
Què més es pot demanar?
Si cal, demaneu més informació al seu telèfon: 609 39 01 67 o us poseu en contacta amb mi que molt gustosament us atendrem.

ANIMAT I VINE A PROBAR-HO!! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada