EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 21 de febrer de 2019

Bosquet de Sant Fruitós


Molt bon dia. Com qui no vol la cosa sobrepassem el mig mes de febrer, per tant ja hem d’anar preparant les caminades pel mes de març, però bé! No correm mes de què marca el temps, que massa de pressa que passa.
Ahir dimecres una nova caminada saludable vàrem completar, entre els tres nivells dels quals disposem el Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família. Seixanta-vuit persones ens vam aplegar davant del Cap, per fer els estiraments i cada grup anar a fer l’itinerari escollit. Nosaltres els de les caminades (en diem llargues), però no ho són eh! Personalment crec que són les correctes pel temps que disposem i les distàncies que acostumem a fer, llevat de l’últim dimecres de mes, que poder si, que al superar els tretze quilòmetres són un xic més llarguetes, però vaja......
El que interessa i és l’objectiu que ens mou, és el de fer salut, cada persona en la mesura que li és adient, fa el que ella creu convenient, i el que també és important, que se’n gaudeixi plenament sense òbvia que ho fa de gust, que en acabar de fer l’exercici de caminar se senti satisfeta en si mateixa, relaxada i amb ganes d’afrontar el dia a dia amb optimisme i energia.
En aquesta ocasió vàrem anar al Bosquet de Sant Fruitós, que és un dels llocs macos que tenim a l’abast, poden fer uns camins força entretinguts amb la compartició del paratge i les vistes que podem gaudir, ja ho constatareu amb les fotografies.
Com tinc costum de fer, hi deixo l’enllaç de l’itinerari fet amb l’aplicació del Wikiloc, per si fos del vostre interès fer-la com nosaltres la vàrem fer ahir dimecres:Bosquet de Sant FruitósPREPARATS PER EMPRENDRE LA CAMINADA DEL DIA


FENT VIA  AL POBLE VEÍ DE SANT FRUITÓS

DURANT L'ITINERARI  PODEM VEURE EL RIU D'OR

ENTREM AL POBLE PER LA DEPURADORA

CAVALLS I PONYS A LA VISTA

ENTRANT AL BOSQUET PER DARRERE

ÉS L'HORA DE RECUPERAR ENERGIES

UN LLOC FANTÀSTIC - AMB BANCS PER PODER SEURE

EL LUCAS EN PRIMER PLA - CULER DE MENA

ELS FOTÒGRAFS  EL MARIO I EL JOSEP

L'ANTONIO LÓPEZ TAMBÉ LI HA FET GRÀCIA EL NEN

RECORD DEL GRUP ENTRE LES DUES IMATGES

ARA DE MÉS A PROP

COMENCEM LA RETIRADA CAP A CASA

LES CASES  DEL POBLE AMB EL PARC A DAVANT

FENT ELS  CAMINS DE RETORN

L'ANTONIO AL CAP DAVANT

EL TONI GUILLEN ENCETANT EL GRUP

BARRACA DE PEDRA SECA EN MIG DEL CAMP

EL JOAQUIM AMB EL TUC TRAVESSAT LA SÉQUIA

CAMINS DELS PLANS DEL GUIX


EL JOSEP ÀLVAREZ TANCANT LA CAMINADACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada