EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 29 de setembre de 2020

Programació caminades octubre

 

Molt bona tarda a tothom. A punt estem de finalitzar el mes de setembre i per tant encetar el mes d’octubre i amb ell ja podem dir que estem vivint l’estació de la tardor.

Els paratges ja van canviant de colors, els camps sembrats i llaurats alguns per seguir treballant i produint el que convingui als propietaris que menen la terra, els dies a poc a poc van sent més curts i d’aquesta manera, anar seguint el curs de la vida que és en realitat el que toca.

Ara però en el cas d’avui l’entrada al bloc és per publicar les caminades que pel mes d’octubre hem preparat els responsables dels tres nivells de les caminades saludables que des del Cap i l’Associació de veïns del barri de La Sagrada Família, anem fent habitualment. Deixeu-me ressenyar que des del mes passat, tots els nivells hem implementat caminades els divendres diguem de manera oficial. Ja hi havia persones que ho feien però de manera més privada, ara com veureu en els programes alguns ja hi posem cara i ulls, vull dir que veureu que ja estan incloses en la programació, algun altre nivell les decideixen durant la setmana, per això cal que estigueu atents a la programació de cada nivell, pel que fa a horaris i destinacions. Per exemple les caminades llargues, els divendres l’hora de sortida serà a les vuit, per poder fer alguna coseta més variada i que no siguin caminades tan habituals, fins i tot que de vegades haurem de fer servir cotxes si en disposem, per fer petites aproximacions, fins a Viladordis, a la Torre Lluvià, al Bosc del Suanya, ec..

El nivell de caminades mitjanes en principi decidiran cada setmana al lloc a on desitgin anar. L’horari de moment respectaran el mateix.

I les caminades curtes els tres dies de la setmana sortiran a dos quarts de nou i les han programat, com ho podreu constatar en el mateix programa.

Desitjant que siguin totes del vostre interès, que us siguin agradables i us encoratgeu a compartir-les si encara no ho feu amb nosaltres. Si teniu dubtes i voleu, us informarem puntualment del que us calgui en cada programa hi ha el telèfon WhatsApp dels responsables, també podeu trucar o demanar informació al Cap al tel. 93 874 71 90 i al  93 874 78 13. Un altre punt d’informació és a l’Associació de Veïns del Barri de La Sagrada Família tel.93 874 45 44, sigui quin sigui el punt que escolliu us atendrem amb molt de gust.

Tothom i pot participar i és molt ben rebut, segur que si ho proveu seguireu fent l’activitat i compartint-la, si us agrada la natura és fantàstic i no cal dir que per preservar la salut, és el millor que hi ha, i perquè no dir-ho, no costa diners, tan sols és posar-hi voluntat.

 SALUT I CAMINADES!!

CAMINADES CURTES

CAMINADES MITJANES

CAMINADES LLARGUESCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada