EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 7 de setembre de 2020

Cingle Punta de Sabata i Pont......

 
Benvinguts al bloc i gràcies pel temps que em dispenseu, espero que sigui del vostre grat i us serveixi per encoratjar-vos a gaudir de la natura com ho faig  jo duent a terme l’hàbit de caminar, que no cal dir que aporta molts beneficis per preservar la salut i poder així gaudir d’una certa qualitat de vida.

Avui la participació del grup ha estat molt minsa, tan sols onze persones l’hem compartit, però com sempre amb molt bona harmonia, amb el temps agradable per la fresqueta que sobretot a primera hora ens dóna l’energia per començar el dia amb molt bones sensacions i entusiasme, aportant el plus d’encomanar unes ganes de gaudir no tan sols de la natura que és molt important, sinó també de la vida en general, tot i els moments incerts que ara ens toca viure pel  tema del virus que no dubto que, a qui més qui menys, ens trasbalsa o ens ha fet canviar el tarannà que temps enrere teníem establert. Amb tot però no cal amoïnar-se, ans el contrari intentar gestionar i viure el més bé que puguem, i seguir endavant amb el dia a dia evidentment amb respecte però no atemorits pel virus.
Avui dilluns hem anat al cingle de la Punta de Sabata com estava programat, a on les vistes que ens ofereix són fantàstiques, la caminada queda sobradament justificada, per les fotografies ho constatareu. Hem esmorzat al Pont de Les Arnaules,  ja que queda a tocar, i sempre és gratificant poder gaudir d’una de les moltes joies que en l’entorn de l’Anella Verda de Manresa podem veure envoltat del paratge que el protegeix, que fa que sigui un dels llocs tranquils i amables que caminada a caminada, tenim la sort de poder compartir les persones que participem i compartim l’activitat.
En el perfil gràfic de la caminada, que val a dir que tot i que les repetim dues o tres vegades durant l’any, cada sortida segons les circumstàncies anem variant els recorreguts per fer que siguin més distretes i atractives, no obviarem que la diversitat de pistes, corriols, i camins que en el nostre entorn són presents, dóna per escollir, quasi diria infinitat d’opcions, tan sols hem de tenir clar el temps que hi volem o podem dedicar, i les condicions físiques de les quals hom disposi. Com deia doncs en el perfil gràfic, i deixo l’enllaç que he gravat a Wikiloc per si la desitgeu fer com nosaltres l’hem dut a terme aquest matí, En passar el ratolí per sobre ja veureu que canvia de color, si el premeu obrirà la pàgina i us el podeu baixar i guardar per quant la vulgueu fer.
Ara si és del vostre grat, gaudiu de les fotografies que s’han fet durant la caminada d’avui. També hi deixo un vídeo, resum que el company Josep Àlvarez, ha fet de caminades anteriors.

EL VÍDEO EL PODEU VEURE A PANTALLA COMPLERTA SI VOLEU

ESCALFANT A DAVANT DEL CAP PER INICIAR LA CAMINADA

FENT VIA PEL RAMAL DE LA SÈQUIA DE VILADORDIS

EN AQUESTA IMATGE ÉS VEU MÉS BÉ

ARA PER PISTA AMPLA MOLT TRANQUILA

UNA BARRACA DE PEDRA SECA

UNA ALTRA - ESTEM EN ZONA D'ANTIGUES VINYES

AQUESTA ÉS DOBLE HI HA LA D'AIXOPLUGAR L'ANIMAL

VISTA PANORÀMICA DES DEL CINGLE DE LA PUNTA DE SABATA

AQUESTA DEL GRUP AMB MONTSERRAT AL FONS...

... SÓN PRECIOSES  PER GAUDIR-LES PLENAMENT

L'ALTRA JOIA - EL PONT DE LES ARNAULES...

LA MARIA I LA IRINA JA L'HAN RECORREGUT

 CONEGUT TAMBÉ COM EL  PONT FORADAT

EL JOAN EN PRIMER TERME AL FONS EL JOSEP I JO 

UN ALTRA MOMENT DE L'ESTADA

PARLANT DE LA SINGULARITAT DEL PONT

DESCANSAR I RECUPERAR...

...FORCES PER SEGUIR 

L'ENTORN ÉS MOLT AMABLE

FOTOGRAFIA PEL RECORD DELS PARTICIPANTS

UNA SEGONA PER SI FALLA LA PRIMERA

JA TORNEM A FER VIA

PASSEM PER DAVANT LA MASÍA DE LES MARCETES

EL SANTUARI DE LA SALUT

L'ENTRADA AL SANTUARI

FENT EL CAMÍ DE CAL NEST

EL JOSEP RUBIRALTA EN PRIMER PLA ARRIBANT ALS PLANS DEL GUIX

EL GRÀFIC I ENLLAÇ DE LA CAMINADA:Del Cap a la Punta de Sabata
SALUT I CAMINADES!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada