EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 21 de setembre de 2020

Al Bosquet de Sant Fruitós


 

Avui dilluns novament hem compartit la caminada saludable que estava previst de fer, que ha estat anant a visitar el Bosquet de Sant Fruitós. Avui tan sols setze persones en el nivell de caminades llargues, encara que han estat trenta, en el nivell de les mitjanes i tretze de les caminades curtes, és a dir un total de cinquanta-nou persones que tot i la pinta de voler ploure, ens hem aplegat davant del Cap del barri, per realitzar l’activitat de caminar i preservar la salut, gaudint del contacte amb la natura. De fet he de dir que hauríem estat algunes persones més,  ja que sis s’han fet enrere. Una llàstima perquè no ha fet més que caure quatre gotes.

Bé! Pel que fa a la caminada llarga, com ja he dit hem anat al Bosquet de Sant Fruitós, que amb el dia diguem força variable, hem gaudit d’unes imatges també força variables que ja ho constatareu quan les visualitzeu.

És una caminada de molt bon fer, planera amb pistes amples, que si el dia acompanya, s’hi poden gaudir unes vistes del massís de Montserrat precioses (avui no s’ha donat el cas), encara que també val la pena la vista que ens ha ofert avui, per mostra un botó que diuen, la que hem gaudit des dels plans del Guix, que tot i està el dia rúfol, la imatge captada és prou maca amb els ametllers en primera línia i al fons la muntanya.

Pels veïns de Sant Fruitós és un lloc molt apreciat i a la vegada molt respectat perquè entre altres coses que s’hi celebra la festa anual de l’arròs. Un lloc ben cuidat que hi ha mobiliari infantil per passar i divertir-se els menuts, i també aparells per fer activitats diverses de pràctica de treballs manuals, i manteniment de les habilitats físiques per les persones que ho desitgin, ec...

Resumin es pot dir que és un lloc per a l’esbarjo, però tranquil i relaxador, la zona esportiva queda a tocar del bosquet, la piscina els camps de futbol i poder algun altre element que em descuido.

Tot plegat amb l’amenaça de la pluja ho hem gaudit, i ens ha permès  assolir l’objectiu de fer quelcom per preservar la salut.

Avui l’hem realitzat com podeu veure en el gràfic, si voleu disposar del trac, podeu anar a l’enllaç que hi deixo: Del Cap al Bosquet de S. Fruitós


SORTINT DE LA CIUTAT EL PERE FELIU EN PRIMER TERME

FENT EL PONT DE L'AUTOVIA LA  C/16

EMPRENENT EL BOSC ESPÉS

PER LA VORA DEL CAMP VIA A SANT FRUITÓS

LA URBANITZACIÓ DE LES BRUCARDES AL FONS

JA SOM AL BOSQUET DE SANT FRUITÓS

ES HORA DE RECUPERAR FORCES...

...I GAUDIR DE L'ENTORN ACOLLIDOR

AMB ELS COMPANYS J.M. FERNÁDEZ I J. CLEMENTE

AMB EL COMPANY PERE FELIU COMENTANT ALGUNA COSA

UNA FOTO DE RECORD DEL GRUP

AMB MONTSERRAT AL FONS

ARA HI HA EL JOSEP ÀLVAREZ EN AQUESTA  ALTRA

PREPARANT LA CAMINADA DE DIVENDRES AMB EL PERE

EL MARIO AMB LA FARMACIOLA CONSULTANT EL MÒBIL

FENT LA PISTA DEL POLÌGON DEL GRAU-GUIX

TOT I EL DIA RÚFOL MONTSERRAT ES VEU PRECIÓS

A LA DRETA EL POLÌGON INDUSTRIAL

A PROP DEL CARAVANING FREIXA-AL GUIX

FENT VIA EN DIRECCIÓ AL TRUNCALLA

PISTES I CAMINS MOLT AMPLES DE BON TRANSITAR

DAVANT DEL TRENCALL DE CAL NEST

APROFITEM PER DEIXAR PAS AL COTXE QUE VE EN DIRECCIÓ CONTRÀRIA I A LA VEGADA  REAGRUPEM LA COLLA

SALUT I CAMINADES!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada