EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 9 de setembre de 2020

Caminada remulladaUn dia més que tot i la pluja, ens hem arriscat a seguir amb el programa de caminades saludables previst pel dia d’avui. Diguem que no s’ha pogut assolir l’objectiu perquè el temps no ha acompanyat, però tretze persones del nivell de les caminades llargues ho hem compartit. Com és lògic a l’hora de sortida no plovia, encara que intuíem que al llarg de la caminada era molt possible que ho fes com ha estat el cas, amb tot però quan ha fet acta de presència ens hem aixoplugat sota unes figueres i s’han obert els paraigües, s’han posat capelines els qui en duien, o cadascú ha emprat el recurs que li ha semblat més adient per fer front a la pluja i seguir fent l’activitat que ja havíem endegat.
Val a dir que tal com pintava el panorama, tampoc era qüestió de desafiar la inclemència del temps, cosa que sobre la marxa s’ha anat decidint amb consens. La majoria anàvem previnguts per no mullar-nos i seguir caminant, encara que a mesura que s’anava completant la caminada i el cel per moments es posava més tapat i gris, en trobar-nos a prop de Viladordis, ha estat el moment que s’ha decidit de fer el retorn cap a casa i deixar-ho per un altre dia.
Per tant he de dir que avui no s’ha pogut fer la caminada prevista però almenys hem estirat les cames, ja que hem caminat uns vuit quilòmetres, caminant una hora i tres quarts, com és habitual gaudint de la natura del seu paratge i del contacte social que entre les persones del grup que hem compartit una nova experiència, la sortida ha estat una realitat i el matí d’aquest dimecres hem passat.
Tot i la poca durada de la caminada hem fet unes fotografies pel record, que les deixo aquí penjades per si les desitgeu compartir, i fer-vos una idea més detallada de l’activitat, donem fe de la dita que val més una imatge que mil paraules.
Gràcies a totes les persones que una vegada més hem compartit una part de la nostra vida, gaudint com ja és habitual de la caminada i de tot el que en ella hem après, ja que no obviem que cada dia a cada instant s’aprenen coses, enriquint així els dies de la nostra existència, i que el fet de compartir-ho serveixi  positivament algun dia a la joventut que ens precedeixi.
Avui la caminada l’ha gravat el company Josep Rubiralta, que hi deixo l’enllaç de Wikiloc per si la desitgeu fer algun dia:  Viladordis amb pluja

SORTIDA DE LA CIUTAT PEL CAMÍ DE LES COTS

ALS PLANS DEL GUIX LA PLUJA HA FET PRESÈNCIA

EL CARLES RAICH PER LA PISTA QUE MENA A VILADORDIS

VIA A VILADORDIS AL FONS EL SANTUARI DE LA SALUT

PASSANT PER VILADORDIS

EL JOSEP RUBIRALTA DAVANT DEL GRUP...

EL CARLES LLUSSÀ I EL XAVIER CABOT ENRERE LA RESTA DE PARTICIPANTS

CAMINS I PISTES FORÇA NEGATS D'AIGUA

LA CARME SALA I LA MARIA MARTÍ CAPDAVANTERES

UN A UN ANEM SUPERANT L'ESCULL

AQUEST  ÉS EL TOLL D'AIGUA MÉS IMPORTANT

LA BARRACA DE PEDRA SECA I EL CEL BEN LLIS

ARRIBANT AL PARC...

...DELS TRULLOLS

AIXOPLUC DEL TÚNEL  ESPERANT QUE ARRIBIN ELS ALTRES

APROFITEM L'AVINENTESA...

... PER FER LES FOTOGRAFIES...

...DELS PARTICIPANTS D'AVUI...

ARA JA HEM QUEDAT TOTS RETRATATS

AMPLIACIÓ 

UNES ESTONES MÉS ALTRES MENYS NO HA DEIXAT DE PLOURE -EL CARLES I EL LUCAS COMPARTINT PARAIGÜES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada