EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 25 de setembre de 2020

Al Bosc de l'Illa i els tres nivells

 

Nova aportació, nova experiència que aquest últim divendres de mes m’ha tocat viure.

Tota persona un dia o altre ha de sotmetre’s a controls mèdics per les circumstàncies que siguin, les meves ja les vaig donar a conèixer quan vaig endegar el bloc i no crec que ho hagi de tornar a fer, però, ho comento pel fet que avui no he pogut compartir la caminada saludable que hauria tocat fer. Amb tot però us faré arribar el que han realitzat els meus set companys de grup, més encara i afegiré alguns detalls dels components del nivell de caminades mitjanes i curtes, ja que els tres nivells, els divendres ara ja fem caminades regulars, pel que si sou seguidors del bloc, recomano que estigueu al cas de cara a la programació de les caminades pel mes d’octubre que d’aquí a ben poc ja us les faré arribar.

El nivell de caminades llargues han anat al Bosc de l’Illa i han completat un itinerari d’aproximadament setze quilòmetres, amb una durada de tres hores i tres quarts, amb l’esmorzar inclòs.

Ho remataré amb algunes fotografies que han fet i me les han passat.

Aprofito per donar les gràcies al company Pere Feliu, per planificar i comandar la caminada i compartir fotos, també al company Mario Revilla, que de mica en mica ja va tornant a fer-se càrrec del grup i a més de ser responsable de la farmaciola, també ha aportat les seves fotografies. No les compartiré totes però sí que complementaran un resum gràfic de la caminada.

Gràcies també a totes les persones que han fet realitat i compartit la sortida, amb la seva aportació anirem fent gran tot el grup.

AVUI EL COMPANY PERE FELIU HA GUIAT LA CAMINADA

FENT LA PASSERA DEL BARRI DEL GUIX

CAMÍ DE LA SÉQUIA A SANT ISCLE

UNA MASÍA AMB LA SEVA ERMITA GRANDIOSA I A LA VEGADA INTERESSANT PER LA SEVA HISTÓRIA

BARRACA DE PEDRA SECA QUE HI HA A L'ENTORN DEL BOSC

JA HAN ARRIBAT A L'OBJECTIU PREVIST

MOMENT PER RECUPERAR FORCES I SEGUIR LA CAMINADA

ÉS UN LLOC ACOLLIDOR I TRANQUIL AMB ELS SEUS BANCS PER PODER SEURE

AQUESTA ÉS LA VISTA DE MONTSERRAT QUE PODEM GAUDIR DES DEL BOSC

DIVERSOS MOMENTS DE LA CAMINADA

DIFERENTS PARATGES QUE CONFORMEN L'ITINERARI

PARATGES BEN UFANOSOS QUE ALEGREN L'ENTORN...

... I RENOVEN L'ENERGIA PER ENCARAR EL NOU DIA

RETROBADA AMB EL COMPANY  J. GENESCÀ I LA SEVA MULLER...

DES DEL CONFINAMENT QUE NO PODEM GAUDIR DE LA COMPANYIA DEL JOAN

ENTRADA AL POBLA DE SANT FRUITÓS

GRÀFIC DE LA CAMINADA QUE HAN DUT A TERME

El nivell de caminades mitjanes han fet la Ruta dels cavalls, l’han compartit vuit persones i amb el dia de fort vent que a estones es deixava sentir, amb molta harmonia l’han realitzat aportant també el benefici de preservar la salut gaudint de bons paratges i del contacte amb la natura.

Les fotografies les ha fet la companya Montse Ribalta, que com podeu veure es una artista en captar imatges de totes menes. Moltes gràcies Montse per la teva aportació, i implicació en les caminades saludables del Cap i l’Associació de veïns del barri de La Sagrada Família.

EL DIA NEIX

ELS  PARTICIPANTS A LA CAMINADA MITJANA...

...ELS DE LA CAMINADA LLARGA...

... I ELS DE LA CAMINADA CURTA AL PUNT DE TROBADA DAVANT DEL CAP DEL BARRI SAGRADA FAMÍLIA

LA CAMINADA EN MARXA - LA RUTA DELS  CAVALLS

ENTRE ALTRES COSES HAN GAUDIT D'AQUESTA PRECIOSA VISTA


TRANQUILS PRENEN EL SOL

LA FOTO DE GRUP PER RECORDAR...

... AMB LES DUES HI SURTEN TOTES

UNS CAMINS FANTÀSTICS I DE BON FER

UNA CAMINADA QUE EN DIFERENTS MOMENTS LES VISTES DEL MASSÍS DE MONTSERRAT PREVALEIXEN LA FAN ENCARA MÉS ATRACTIVA

AMB AQUESTA IMATGE TAN BONICA ACABO EL REPORTATGE DE LA CAMINADA MITJANA

El tercer nivell, el de caminades curtes han estat nou les persones que hi ha participat, anant a visitar el barri de La guia. El dia assolellat que estones ens ha obsequiat, tot i el vent com ja he dit, però el més important, com acostumo a dir, és no deixar l’hàbit de l’activitat de caminar i gaudir-ho plenament, tant per la companyia de les persones que conformen els diferents grups, que en els tres casos la bona harmonia impera, l’alegria, i la compartició en general dels elements que la natura ens ofereix, i si voleu la coincidència en molts dels temes que el dia a dia ens aporta sigui a nivell personal, o de les novetats que es generen socialment parlant.

En total avui han estat vint-i-quatre les persones que s’han mogut, els dilluns i dimecres, pels motius que siguin generalment hi ha més participació per exemple el dimecres vàrem ser seixanta persones en total.

Molt content i agraït per la feina que fan els responsables però a la vegada a totes les persones que ho fan realitat, els encoratjo a que segueixin amb la tasca i si fa deu anys llargs que es duen a terme, d’aquí a uns anys podem seguir gaudint de tot el que fins ara s’ha sembrat.

També hi deixo constància amb algunes fotografies:


AL BARRI DE LA GUIA PASSANT PER LA COVA DE SANT IGNASI

UNA AGRADABLE VISTA DEL PATRIMONI DE LA CIUTAT - DUES ICONES MOLT PREUADES

FENT EL PONT VELL  PER TRAVESSAR EL RIU CARDONER

TRANSITANT PEL CARRER VALLPARADÍS

UNA ALTRA VISTA PRECIOSA AMB LA TORRE DE SANTA CATERINA AL FONS

Aquestes imatges me les ha passat la responsable i companya de les caminades curtes Montse Fabregat. Moltes gràcies per la teva bona feina Montse en organitzar les caminades, i compartir-les amb totes les persones que com en tots els nivells, uns dies més i altres menys nombre de persones però la participació és prou important.

Que sigui per molts anys que ho puguem gaudir tots junts!!

Per acabar us faig saber que el dilluns ja portaré participacions de la loteria de nadal com acostumo a fer cada any. Hi deixo un duplicat  perquè sapigueu el número i l'import de les butlletes:


QUE GAUDIU D’UN BON CAP DE SETMANA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada