EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 1 de gener de 2020

Programació Gener 2020

Estem en plenes festes nadalenques però no per això podem obviar les caminades saludables que des del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família duem a terme habitualment. Ara amb la novetat del fet que cada dia feiner si ho desitgeu, hi ha caminada amb una durada d’una hora i mitja. En el programa observareu que hi ha uns dies que el destí és a decidir, això es deu que en principi com que no en tenim experiència, segons la quantitat de persones que hi participi, i les ganes o disponibilitat de les que cadascú gaudeixi, es faran itineraris molt propers al voltant del barri, i amb el bon fer del guiatge d’en Ramon Guerrero, que fins al present ha portat les caminades mitjanes, amb l’experiència que aportarà al grup per la seva coneixença del barri i del seu entorn, no dubtem que serà un èxit poder disposar de més dies, d’horaris si cal més flexibles, si és que s’han de modificar, o adaptar-nos el que calgui, per fer que sigui realitat aquesta nova modalitat de caminades que com la resta estan obertes a tota persona que ho desitgi provar.
Tan sols us heu de presentar els dies que us vagi bé a un quart de nou del matí a davant del Cap, per fer la sortida a dos quarts de nou; portar calçat adient i aigua per hidratar-se, són els elements bàsics per fer la caminada. Insisteixo però que no és definitiu, si la demanda necessita canviar els rols, sense cap mena de problema es podrà fer. Ara el que conte és el fet de posar-ho en marxa, i anar agafant experiència en el dia a dia perquè tothom s’hi senti còmode i li sigui beneficiós poder gaudir de l’activitat diària de caminar.
Ja sabeu que aquest any nou complirem el desè aniversari de caminades, si tot va bé ho celebrarem i molt, ja s’està treballant en el tema, per tant en comprovar que actualment movem una mitjana de noranta persones per caminada, no volem perdre aquesta participació ans tot al contrari, sí, que convindreu que els anys no passen en va i per això ens adaptem al present, les persones també ens anem fent més grans i per tant ens hem d’anar-nos adaptant a les possibilitats de les quals hom gaudeix.
Amb molta alegria i ganes entomem aquesta decisió que esperem que sigui ben rebuda per tots veïns i veïnes, si no residiu al barri però hi teniu interès sapigueu que també hi podeu participar, l’activitat resta oberta a tota persona que ho desitgi fins i tot encara que no resideixi a la ciutat de Manresa, si disposa de mitjans per desplaçar-se. En aquest sentit us comento que en tots els grups hi participen persones de la comarca i més lluny encara, com pot ser la persona que ho comparteix i viatja de Corbera de Llobregat a Manresa i viceversa.
Ara com sempre hi deixo els diferents programes de les caminades, que també us dic: Si no us va bé participar en les nostres per horaris, per dificultat de desplaçament o altres inconvenients, podeu gaudir de l’hàbit altres dies en diferents barris, o altres horaris, com ja ho constatareu vosaltres mateixos.
Moltes gràcies pel temps que em dispenseu.
SALUT I CAMINADES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada