EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 30 de gener de 2020

Ermita de Sant Francesc


Ja hem completat les caminades saludables que amb el suport del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, anem fent i compartint mes rere mes.
En aquesta ocasió la cloenda l’hem fet anant a visitar l’Ermita de Sant Francesc al terme municipal de Santpedor. Trenta-nou persones són les que ho hem compartit i ho hem fet, sintetitzant un xic d’aquesta manera: Hem sortit del cap i hem anat als plans del barri del Guix per anar pel voral de la séquia fins al Parc de l’Agulla, seguint el curs de la séquia, hem passat pel mas de Sant Iscle, per anar pel pont que per sota i passa la via del tren de la mina de Súria, que hem agafat la pista ampla que mena a Santa Maria de Comabella, més conegut per la ubicació del centre d’Ampans. Un volt aquí hem anat a travessar la carretera de Santpedor pel pas de vianants i per la marquesina dels autobusos ens hem dirigit a la pista ampla que tot recta sense deixar-la ja ens fa arribar a l’Ermita de Sant Francesc. Ara després de fer un petit descans i recuperar forces, és hora del retorn que l’hem fet pel camí de Joncadella, però al primer trencant que trobem a l’esquerre l’agafem, i anem en direcció al mas dels Casals, passem per davant del mas El Rubís,  ens desviem per l’esquerre i la pista que fem ens mena com ja he dit al mas dels Casals, seguim caminant sempre recta i arribarem al pont que hi passa la via del tren però, ara ens trobem a la zona de la urbanització de Pineda de Bages. No deixem la pista fins que arribem al Gimnàstic Parc. Les opcions per arribar de nou al cap són múltiples, cadascú pot fer-ho de la manera que cregui o li sigui més adient, encara que, el Grup tenim per norma de sortir i arribar tots junts des del Cap del barri, així que agafem via a l’escola de La Salle, i per l’avinguda dels Dolors, ens atansarem fins a la benzinera de la carretera de Vic que la travessem, i pel carrer Arquitecta Montagut, passant pel barri de la Font dels Capellans arribem al final de la caminada.
En total hem fet uns  quinze quilòmetres amb una durada de tres hores i vint minuts, que ens ha proporcionat una matinal, ben distreta que hem conviscut amb la natura, que ens ha aportat la dosi de ben estar, i gaudir de l’activitat que ens agrada, sense obviar que hem col·laborat en preservar la salut.
Si ho desitgeu fer com nosaltres, podeu seguir aquest enllaç: Ermita de Sant Francesc
Durant la caminada ja sabeu que de vegades si es dóna el cas comentem alguna planta o flor, que se’ns posa per davant, doncs avui ha estat la Picardia, que si en desitgeu ampliar informació, també hi deixo aquest enllaç que la Mercè, sempre molt eficientment em fa arribar per poder compartir amb totes les persones que els interessa i són amants del tema: La Picardia
Com sempre us dono les gràcies pel temps que em dispenseu visitant el meu bloc.
SALUT I CAMINADES!!
SORTINT DE LA CIUTAT PEL BARRI DEL GUIX

AVUI TOCA BOIRA DE BON MATÍ FENT VIA PER LA SÉQUIA

EL MAS I ERMITA DE SANT ISCLE

EL PONTET DE SANTA MARIA DE COMABELLA

UNA PART DEL CENTRE D'AMPANS

CARRETERA DE SANTPEDOR PER ANAR A LA PISTA DE SANT FRANCESC

JA HEM ARRIBAT A L'ERMITA EL MARIO SEMPRE TREBALLANT

ES HORA DE RECUPERAR FORCES

DOS MOMENTS DE LA VISITA A L'ERMITA

ALTRES CANVIANT IMPRESSIONS

LES FOTOS DELS PARTICIPANTS 

AVUI LES HA FET EL MARIO

UNA PANORÀMICA MOLT MACA

FENT EL CAMÍ DEL RETORN PELS CASALS

UNA DE LES MOLTES MASIES  QUE HI HA PER L'ENTORN - ELS CASALS SÓN MOLT CONEGUTS A TOCAR DE LA URBANITZACIÓ DE PINEDA

LA PICARDIA EN EL SEU HÀBITAT NATURAL

LA FLOR AMB DETALL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada