EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 20 de gener de 2020

Al Poal "Can Fèlix"


 Bona tarda seguidors. Avui dilluns el grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família de Manresa, seguint l’ordre programat de caminades saludables que duem a terme cada dilluns i dimecres, ens ha tocat anar a trepitjar part de l’anella verda que pertoca a la zona del Poal, concretament fins a Can Fèlix. Aquesta masia renovada ens serveix de referència per donar-li un nom a la sortida i d’aquesta manera les persones participants en l’activitat ja saben per a on es desenvolupa la caminada del dia. Val a dir que durant la ruta que podem gaudir d’un entorn molt amable, entre l’horta de regadiu, ametllers, camps, granges i unes vistes molt privilegiades de la muntanya de Montserrat, evidentment depèn del dia que faci, però avui en tindreu constància amb les fotografies que hi deixo, pel fet que amb el fort vent que ens deixa un cel ben clar i net ens permet de gaudir-ho més intensament que altres vegades que ho hàgim fet, doncs no obviem que durant l’any, aquesta caminada la duem a terme dues o tres vegades.
Avui per la climatologia sembla que algunes persones s’han estimat més no arriscar, pels avisos que durant aquests últims dies ens fan arribar els mitjans de comunicació de la incidència de la Borrasca Gloria. Amb tot però hem estat vint-i-vuit persones que hem compartit la caminada i l’hem fet com podeu veure en la traça que hi deixo, que l’ha gravat la companya Mercè Soldevila.
Si la desitgeu seguir podeu descarregar-lo en aquest enllaç: Can Fèlix-Manresa
Ressenyar que dintre el fort vent que en alguns moments ens ha acompanyat, no ha impedit per res que hàgim gaudit un dia més d’una caminada saludable, que hàgim complert amb l’objectiu de preservar la nostra salut que en definitiva és l’essència de les sortides amb l’afegit de poder conviure amb la natura, que no deixa de ser un factor important, tot  el contrari, per tot el que ens ofereix amb el seu entorn, amb la seva diversitat, amb els canvis lògics que genera estació, rere estació de l’any, i que anem observant amb tots els elements que la componen. Amb una paraula per definir-ho: l’aportació que dóna aquesta activitat convertida en hàbit, pels seus efectes influenciadors en l’estat d’ànim, de ganes de viure, i d’estar amb pau i relaxat amb un mateix en fi... Tot sense deixar de banda que el fet de relacionar-nos com a veïns, amics, companys, tan si val, aporta uns beneficis tan immensos que a mi personalment almenys, fa que sigui la motivació principal de valorar la vida i seguir lluitant, perseverant en allò que m’agrada i gaudeixo cada dia.
Bé! Per acabar si m’ho permeteu: Recomano que si no en sou partícips de les sortides, us animeu a compartir-les amb nosaltres, en qualsevol nivell dels tres dels quals disposem, que sereu ben rebuts i estic segur que en gaudireu tant com totes les persones que ja ho anem compartint.
SALUT I CAMINADES!!
SORTIDA DE LA CIUTAT PER DARRERE DEL GUIX

PELS HORTS FENT VIA A LA CARRETERA DE SANTPEDOR

LA PISTA AMPLA DELS CASALS -VIA A SANTPEDOR

PER LA PISTA DEL GIMNÀSTIC

ELS CAVALLS PROTEGITS PEL VENT I FRED


LA MUNTANYA DE MONTSERRAT ENTRE OLIVERES

FENT EL PONT DE L'ANTIGA VIA DEL TREN DE SÚRIA

PARADA I FOTOGRAFIA DEL GRUP PARTICIPANT

MONTSERRAT AL DARRERE

CAN FÈLIX

EMPRENEM DE NOU LA CAMINADA

UN ENTORN MOLT AMABLE

ENTRE CAMPS I AMETLLERS

EL POU VA QUEDANT ENRERE

LA MUNTANYA MÀGICA ENS ACOMPANYA BONA PART DE LA SORTIDA

LA CASA I ELS PLANS DE LES TORRES 

ARRIBADA AL MIRADOR DEL BARRI DEL GUIX

EL LLOC PRECIÓS I MONTSERRAT DE NOU PRESENT

FENT VIA PER ARRIBAR A LA CARRETERA DE VIC

EL BARRI DEL GUIX I MANRESA AL FONS

LA SÈQUIA I  L'ANTIGA FÀBRICA TÈXTIL BERTRAND I SERRA, AVUI SEU DE L'EMPRESA TOUS
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada