EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 9 de gener de 2020

Torre de tel.Sant Fruitós


Tot passa molt ràpidament. Les festes nadalenques ja queden enrere i el tarannà del dia a dia en tots els seus continguts podem dir que ens aboquen a re emprendre el que en podríem anomenar rutina diària.
No ho dic amb el sentit de l’avorriment no, més aviat en el concepte de tornar a confeccionar amb propòsits nous o no, segons hàgim escollit del que desitgem que volem fer de cara el nou any que hem encetat.
Precisament vull incidir en el fet que en aquesta època de l’any és quan moltes persones pels motius que siguin, ens proposem fer canvis, nous reptes, amb les energies renovades després de fer uns dies de vacances i per això dic que no parlo pas d’avorriment sinó més aviat tot el contrari. Per la part del grup de caminadors que seguirem fent les caminades saludables habituals, també vull avançar que en aquest any del desè aniversari, innovarem dintre les possibilitats i els límits d’horaris, entre altres elements, fer unes rutes noves pel que fa a les caminades llargues. Les caminades curtes engeguem el repte de portar-les a terme cada dia de la setmana, evidentment amb el descans merescut del cap de setmana. Són doncs dues novetats que imagino que seran ben rebudes per part dels usuaris i que ho compartirem com ho hem fet fins ara, amb alegria, harmonia i gaudint de la naturalesa que òbviament ens encanta.
Bé! Anant a descriure la caminada d’avui, hem començat per una de nova anant a visitar la Torre del Sant Martí de Sant Fruitós de Bages, que fins avui la teníem catalogada com a extra, i ara doncs ja l’enquadrem a les caminades habituals, de les que fem un parell o tres de cops a l’any. En farem més, però aquest dimecres i per començar l’any oficialment, doncs no obviem que alguns membres del grup no parem d’indagar nous objectius per fer que l’activitat de caminar sigui agradable, distret i atractiu, s’ha dut a terme aquesta.
Hem sortit del cap, per anar pels camins habituals fins al  Bosc Espès  i seguir fins que arribem a la veïna població de Sant Fruitós. Anem via al Bosquet (a on si celebra la festa de l’Arròs), anem al pavelló esportiu per anar a la carretera de Vic que la travessem per anar al carrer de Les Oliveres, veiem el turó del Parc de la Torre del Sant Martí, trobem senyals que ens ho indiquen les seguim per arribar a dalt, que evidentment hi fem la visita i aprofitem per descansar i recuperar les forces. Un cop hem fet això, baixem el turó en direcció al poble però per l’altre costat, i anirem fent fins que trobem el riu d’Or, el seguim, i ens mena a la carretera de Vic que hi ha un pas de vianants, el travessem i fem el pont al final per l’esquerre anem fent via sempre recta i sortim als plans del Guix, anem via al polígon Industrial del Grau, per anar al c/ del Ter del barri del Guix, arribem als horts i per la pista ampla, anem a Can Planell, per uns metres més endavant agafem el corriol de l’esquerre i fem via al pont que hi passa per sobre la C/ 55 i sortim al c/dels Tovots, anem a la Torre Busquet per entrar pel barri de la Font dels Capellans, i acabem la caminada a davant del Cap, com és habitual.
Hem fet catorze quilòmetres i sis-cents metres com podreu veure en la traça de Wikiloc que hi deixo, que en aquesta ocasió és el de la Mercè Soldevila, avui el meu ha fallat, però la caminada l’hem fet junts per tant és correcta el recorregut, i les dades: Torre del Sant Martí-Manresa
   SALUT I CAMINADES!

ESCALFAMENTS DAVANT DEL CAP


LA GLAÇADA ÉS BEN PRESENT

SORTINT DE LA CIUTAT

UNA IMATGE MOLT BONICA TOT I EL DIA RUFULOT

EL SOL JA ENS ACOMPANYA

UNA VISTA PRECIOSA AMB LA NEU  AL FONS

ANAR FENT VIA PELS CAMINS

AIXÓ ÉS AL BOSC DELS ENAMORATS O ESPÉS

ELS CAVALLS PASTURANT


FENT LA PUJADA PER ARRIBAR A L'OBJECTIU

L'ENTORN ÉS PRECIÓS

ÚLTIM ESCULL PER ARRIBAR - LES ESCALES

LA SENYAL QUE AIXÍ HO INDICA

QUASI HI SOM TOTS JA

ADMIRANT LES RESTES DE LA TORRE

AQUI  HO PODEU VEURE

NO ENS VOLEM PERDRE DETALL DE LA CONSTRUCCIÓ

EL PLAFÓ INFORMATIU DE LA TORRE DE TELEGRAFIA

AQUESTA IMATGE  ÉS MÉS CLARA

APROFITEM PER RECUPERAR FORCES

QUARANTA-NOU PERSONES HEM COMPARTIT LA CAMINADA

VAL LA PENA GUARDAR EL RECORD

UNA VISTA DE LES QUE HEM GAUDIT DURANT LA CAMINADA

TORNEM-HI !  HEM DE FER EL RETORN

LA ISABEL ÉS L'ULTIMA EN  EMPRENDRE LA CAMINADA

AQUESTA VISTA ÉS DES DE DALT DEL TURÓ

FENT VIA PER ARRIBAR ALS PLANS DEL GUIX

LES ÚLTIMES CASES DE SANT FRUITÓS

ENS TROBEM  FENT VIA AL  POLÍGON DEL GRAU - GUIX

EL COLLBAIX AL FONS

AMB AQUESTA IMATGE TAN ARTÍSTICA QUE HA FET  EL PEPE, FINALITZA AQUEST PETIT REPORTATGE.

Gràcies a totes per la vostra participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada