EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 13 de gener de 2020

Mir. del Cardener


Bona tarda, aquest dilluns el Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, per complir amb el programa previst de caminades saludables, ens hem atansat fins al Mirador del Cardener, per un cop hem fet el descans i recuperades les forces seguir fins al Mirador del Llobregat, com que que no era l’objectiu del dia hem passat de llarg, per anar a Viladordis i pels camins dels horts, hem anat a trobar la carretera asfaltada que ens mena a la ciutat. Un volt hi som, anem via a la Torre Busquet, i pel camí de Les Cots, entrar al barri de la Font dels Capellans, per acabar l’activitat a davant del Cap fent els exercicis de relaxament que pertoquen, i que és aconsellable de fer, per evitar lesions, com també per facilitar al cos a retornar al seu estat natural.
Avui hem estat trenta-set les persones que ho hem compartit, amb un dia d’hivern fantàstic! A primera hora amb fred i amb una glaçada de moment de les més accentuades fins el dia d’avui, ja que s’han assolit els quatre graus i mig sota zero, però insisteixo, no per aquest motiu ha deslluït la caminada ni molt menys. Hem sortit de la ciutat per la llera del riu Cardener, per pujar pel Mal Balç, fins al Mirador, des del qual podem gaudir d’unes imatges precioses com observareu amb les fotografies. L’entorn en general és molt amable, influint al fet que la caminada sigui molt distreta i agradable de fer.
Val a dir que és un dels recorreguts que s’acostuma a fer dos o tres cops per any, encara que com altres vegades ja he comentat, sempre hi ha algun tram diferent, de vegades obligats com per exemple avui, pel fet que a mesura que el dia avançava el glaç s’anava desfent i per tant s’ha escollit els camins més adients per no quedar massa enfangats. Evidentment són opcions que si les condicions i són favorables podem aprofitar, anem a fer salut i a gaudir, tampoc cal ser estrictes amb els itineraris i tampoc menysprear com és lògic altres variants de fer la caminada, sinó tot el contrari, per la varietat que se’ns ofereix en tot el perímetre de l’Anella Verda, que mai em cansaré de valorar-la molt positivament. Entre altres coses és una de les joies de les quals disposem i que ens permet admirar i compartir la natura sempre que disposem de temps.
En el cas d’avui i deixo la traça que enregistrat la Mercè Soldevila, la meva aplicació fa uns dies que em porta de corcoll, he de mirar a veure què hi faig, però hi podeu confiar plenament perquè és tal com l’hem dut a terme, si la desitgeu seguir algun dia, ja ho sabeu: Mirador del Cardener-Manresa

LA TRAÇA

SORTIDA DE LA CIUTAT


EL PASSEIG DEL RIUUN PAISATGE NADALENC

ANAR FENT VIA

BEN ABRIGATS I EN MARXA NO SE SENT EL FRED

LA FONT DE SANT PAU GLAÇADA

UNES IMATGES PRECIOSES

LES OBRES DE LA PASSERA AVANCEN LENTAMENT

ENFILEM LA PUJADA AL MAL BALÇ

EL JOAQUIM AMB EL NUC  TANQUEN LA CAMINADA 

CAMINANT PEL MAL BALÇ

LA SEGONA PUJADA DE LA CAMINADA

AL PLA JA PODEM GAUDIR  DE LA MUNTANYA DE MONTSERRAT

JA SOM AL MIRADOR

MONTSERRAT AL FONS RECUPERANT FORCES

UN LLOC DE PRIVILEGI

EL JOSEP ÀLVAREZ I EL JAUME ADAM

LA FOTOGRAFIA DELS PARTICIPANTS D'AVUI

QUINA GOIG DE VISTA EH!

ARA TRANSITANT PER RETORNAR AL  LLOC D'INICI

TORNEM A FER UNS CORRIOLS MOLT MACOS

PASSEM PEL MIRADOR DEL LLOBREGAT

PEL CAMÍ RAL ANEM VIA A VILADORDIS I MANRESA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada