EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 27 d’agost de 2019

Caminades de setembre


Molt bona nit, el mes d’agost s’acaba i ja ens disposem a emprendre el setembre, que segons sembla podrem gaudir de temperatures més fresquetes, i per aquest motiu les caminades les farem en un horari més adient, vull dir que estigueu al cas referent a l’hora doncs comprovareu que tornarem a sortir a les vuit del matí, com fèiem abans de les vacances que alguns espero i desitjo que les hàgiu gaudit molt. Els que hem seguit fent caminades, certament també ho hem gaudit molt amb les sortides no habituals que hem dut a terme, hem visitat llocs diferents i amb un ingredient afegit com ha estat en la major part d’elles el tema cultural. Cosa que ha permès de fer unes caminades saludables amb un xic de distensió i relaxació.
Ara però ja tornem a la temporada normal, i amb conseqüència les caminades també es normalitzaran, encara que restem oberts a introduir canvis si en algun concepte ho considereu necessari i evidentment que sigui positiu per seguir evolucionant i augmentant la participació d’aquestes.
Pels que ho llegiu i no participeu de les caminades, però us agradaria fer-ho no dubteu gens en iniciar-vos, passades les vacances és un bon moment per fer-ho, pel que si esteu amb dubtes, us encoratjo que us animeu i ens hi acompanyeu per provar-ho, segur que en un grup o altre dels tres nivells dels quals disposem us hi sentireu a gust i aconseguireu assolir l’objectiu de preservar la salut, que és el factor, entre altres el més important de tots.
Si us agrada la natura, si desitgeu sortir a caminar acompanyats i fer vida social, i preservar la bona salut, tan sols us dic que:
US ESPEREM, I US ANIMEM A COMPARTIR-LES
PROGRAMACIÓ CAMINADES MITJANES

PROGRAMACIÓ CAMINADES  GENERALS
Hi deixo un petit vídeo que ha fet el Josep Àlvarez, de dues de les caminades que hem fet durant el mes d’agost.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada