EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 12 d’agost de 2019

Burgueroles-Abadal


Tot i la pluja de la matinada que sembla que ha estat força intensa per l’estona que ha durat, setze integrants del grup de caminadors del Cap i l’Associació de Veïns del barri de la Sagrada Família, ens hem aplegat per compartir la caminada saludable prevista per aquest dilluns dia dotze d’agost.
Amb els cotxes ens hem desplaçat a Santpedor, a la zona del camp de futbol d’en Josep Guardiola, i els hem aparcat per començar allà mateix la caminada que avui hem gaudit.
Ja he dit que tot i la pluja, puix que la veritat és que hem patit les conseqüències que ha deixat, però que tampoc han estat importants eh. Per tant la caminada s’ha desenvolupat normalment encara diria, amb l’afegit que ens ha proporcionat, poder veure i trepitjar alguns trams del riu d’Or, amb un cabal prou generós d’aigua molt remoguda pel xàfec. Hem fet les pistes i corriols que ens han menat fins a arribar a l’objectiu proposat que ha estat el d’anar a visitar “l’Ermita de Sant Salvador de Torre Abadal”, ubicada a la urbanització de Castellnou de Bages.
El dia val a dir que ha estat perfecta per la caminada, ja que al fet de refrescar i transcorre per pistes prou amples, acostumen a ser solanes, i per tant les hem fet en estar el dia rúfol, amb molt bones condicions ambientals, una mica de xafogor, però en línies generals molt bé per l’activitat de caminar. Hem passat pel mas de Ridor, i amb no res estar a la Font de Burgueroles, a tocar de la masia del mateix nom. Ja ho veureu en les fotografies, després de fer una parada obligada per la font, que així i tot hi no rajava aigua, però sí, que el riu d’Or en portava una quantitat prou acceptable. No podem obviar que la pluja ha estat molt benvinguda en tots els sentits, per les nostres contrades no ha fet pas cap mal, ans el contrari, ha afavorit els camps que ja ho demanaven a crits.
Hem seguit doncs via a la urbanització per la pista ampla primer, i endinsar-nos pels corriols més tard i arribar així a l’objectiu del dia.
A la mateixa ermita de Sant Salvador, hem fet l’esmorzar fent ús de les taules i bancs que hi ha pel seu entorn molt adients, i si fa sol, tot està previst doncs amb els arbres del bosc que l’envolta donen una ombra que convida a passar-hi i compartir una estona molt relaxant.
Un cop fet les fotografies de record pel Josep Àlvarez, emprenem de nou la caminada pel carrer de l’ermita fins a arribar a la carretera que de Santpedor va al Serrat de Castellnou. En començar la baixada per un corriol que trobem a l’esquerra nostra, que és un balcó fantàstic, ja que ens ofereix poder gaudir d’unes vistes fabuloses de Santpedor, Manresa, Sant Joan, ec. Anem fent via i sense deixar-lo ens mena a la pista que baixa de Burgueroles,  per anar a Santpedor, al cap d’uns deu minuts de fer pista, veiem un trencat a l’esquerre que l’ignorem, però seguidament en trobem un altre que sí que l’agafem, ara ens dirigim al pont que per sota hi ha via del tren, i dóna entrada al polígon industrial de Santa Anna, concretament entrem igual que hem començat al matí la caminada, pel carrer de Santa Úrsula. Al final arribem a la carretera de Santpedor per la benzinera, travessem el pas de vianants, i ja som altra vegada a la zona del camp de futbol. Punt final de la caminada.
La planta del dia ha estat el: El Garric
La traça per si la desitgeu fer és: S. Salvador TorreAbadal- Santpedor-2-2019
PUNT DE TROBADA

EL CAMP DE FUTBOL - DIA RÚFOL

ELS ESCALFAMENTS

FENT VIA AL MAS DE LLUÇÀ

IMPRESSIONANT- CASA NATAL DE L'AVI DEL TIMBALER DEL BRUC

LES VAQUES

EL MOLÍ

SENYAL ORIENTATIVA DIVERSES OPCIONS

LA NOSTRA OPCIÓ ÉS CLARA

FENT VIA PELS CORRIOLS

PER LA SERRA DE LES BRUIXES

AVÍS

EL RUNAM DE LA MINA DE POTASSA- QUINA PENA!

JA SOM AL MAS RIDOR

UNA PART DE LES SEVES VAQUES

LA PLANTA DEL DIA "EL GARRIC"

TRAVESSANT EL RIU D'OR A LA...

...FONT DE BURGUEROLES- BEN SECA

EL RIU D'OR FORÇA ALEGRE

PARADA OBLIGATORIA PER GAUDIR DE L'ENTORN..

..DE LA FONT

EMPRENEM DE NOU LA CAMINADA

FAÇANA DE L'ERMITA DE SANT SALVADOR

ELS BANCS DEL SEU ENTORN-ESMORZEM

TAMBÉ HI HA TAULA

TOTS SETZE DAVANT DE L'ERMITA

ARA DE MÉS A PROP

PER SI NO QUEDA BÉ....

EL JOSEP SEMPRE  EN FA DUES

EN PLENA URBANITZACIÓ DE CASTELLNOU

GAUDIM D'UNES BONES VISTES

SENYAL D'ORIENTACIÓ

FENT EL CORRIOL DE BAIXADA- UN BALCÓ EXCEPCIONAL

SANTPEDOR- MANRESA- MONTSERRAT..

SANT JOAN, EC.

ARRIBANT AL FINAL DE LA BAIXADA

LA CAMINADA JA VA TOCANT AL FINAL

FENT EL PONT DE LA VIA DEL TREN

AMB EL PAS DEL PONT ACABO EL REPORTATGE  D'AVUI
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada