EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 19 de setembre de 2018

LES MARCETES


Hola què tal? Desitjo que tot vagi bé amb bona salut, que el dia a dia que anem encarant un cop fet les vacances, tornant a la rutina que vàrem deixar, entomem de nou el ritme per gaudir de la vida en general.
Per ajudar a complir amb  el esmentat a dalt, aquest dimecres el Grup de Caminadors del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, hem compartit una caminada fins al bosc de “Les Marcetes”, i tot l’entorn de Viladordis, que no cal ressenyar que bé val dedicar-hi alguna que altre matinal. Trenta-un hem estat els participants d’avui, hem fet 12 quilòmetres amb un temps de quasi tres hores. Hem gaudit d’algun ramal de la séquia, que no en va és la joia que gaudim a Manresa. L’aigua és vida, i les hortes així ens ho fan veure, els camps, els masos que hi ha ubicats, granges, plantes, fauna, en fi..... És un regal poder-ho compartir i viure en cada sortida que realitzem.
Per ser breu i donar una petita idea de la caminada, us diré que hem anat des del Cap, al Parc dels Trullols, hem baixat per anar quasi a la carretera de Viladordis, i per la séquia hem seguit fins al final d’aquesta, hem travessat el camí ampla que ve del Santuari, per anar a la Masia de Les Marcetes, que allà mateix  hi ha la font. Després de fer el mos, hem fet la tornada pel nucli habitat del barri, passant pel Santuari de La Salut, ens hem atansat al centre de jardineria de Can Serra, per arribar a la cruïlla, que per la nostra esquerra ens dóna diferents opcions. Avui passat la casa de les grues, hem anat per la dreta a la deixalleria de cotxes, que queda pel voral del Mas del Grau. D’aquí anem al polígon Industrial del Grau, trenquem a l’esquerre per anar al Mas del Grau, i seguir per la dreta fins a Can Truncalla. Travessem la carretera de Viladordis i refarem una part del camí que hem fet a l’anada fins al Parc dels Trullols i pel c/ Montserrat, arribem als pisos del barri de la Font, per acabar com sempre a davant del Cap i realitzar els exercicis de relaxament.
Si ho desitgeu, podeu seguir l’enllaç per veure gràficament com ho hem fet avui: Manresa-Marcetes-Manresa
Si puc, també us comento una planta o flor de les moltes que durant les caminades sempre anem veient, dintre del grup de caminadors amb la diversitat de les persones hi ha gustos de tots tipus, i com bon equip que formem, cada u treballa el seu tema, i la veritat és que ens agrada compartir-ho amb vosaltres seguidors del Bloc, per això generalment i poso l’enllaç per si en voleu ampliar informació:La menta d'ase
Unes imatges per completar una nova experiència. Us convido a participar-hi si disposeu de temps, si voleu informació no dubteu en demanar-la que amb molt de bon grat us atendré. En cada caminada entre els tres grups dels que disposem movem una mitjana de cinquanta persones, però en volem ser més.
Recordeu que és una activitat molt barata, i la vegada molt saludable, els resultats ens avalen.
DAVANT DEL CAP FENT L'ESCALFAMENT  DEL COS

CAMÍ AL PARC DELS TRULLOLS

LA FINA PIGUILLEM EN PRIMER PLA

LA MARIA, L'ANTONIO, LA MÓNICA , EN FI...FENT CAMÍ
L'AMÈLIA TANCA EL GRUP VIA A LA SÉQUIA

EL MARIO AMB LA FARMACIOLA FENT EL RAMAL DE LA SÈQUIA

EL JOSEP I EL PERE AMB LA FINA AL DAVANT FENT LA SÈQUIA

UNA BONA COLLA AVUI- ESTIRATS EN FILA ÍNDIA

REAGRUPAMENT  DELS PARTICIPANTS

L'ASSUMPCIÓ I LA DOLORS COMPARTINT LA XERRADA

EL LUCAS COMANDANT EL GRUP

EL DIA UN XIC EMBOIRAT PERÒ FANTÀSTIC PER CAMINAR

VIA A LES MARCETES

EINES DE TREBALL -  UNA IMATGE SEMBLANT VA GUANYAR UN CONCURS DE FOTOGRAFIA

L'OBJECTIU D'AVUI - LA FONT DE LES MARCETES

AMB LES TAULES I BANCS PER PODER GAUDIR BÉ DEL MOS

ALTRES CONTINUEN A PEU DRET

EL XAVIER CABOT I EL CARLES  LLUSSÀ

EL JOSEP ENS HA FET LA FOTOGRAFIA DE RECORD-TRENTA-UN DE COLLA

FENT EL CAMÍ DE RETORN

JA ES VEUEN BOLETS - AQUEST ANY SEMBLA BO

L'ANTOLIN I EL JOSEP M. FERNÁNDEZ -COMPARTINT CAMINADA I CONVERSA


VIA AL MAS DEL TRUNCALLA LA MERCÈ TANCA EL GRUP
                         LA PLANTA D'AVUI - LA MENTA D'ASE


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada