EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 3 de setembre de 2018

CAN FÈLIX
Hola. Avui podem dir que novament hem engegat el nou curs de caminades saludables, que com ja sabeu des del Cap i l’Associació de Veïns de la Sagrada Família, cada dilluns i dimecres duem a terme. Per posar un punt de partida diguem que és així, quan també sabeu els seguidors del bloc que no parem mai, nosaltres no acostumem a fer vacances, ja que la majoria de participants som persones jubilades i pensionistes, però per entendre’ns i ara en aquest mes de setembre tot comença de nou, doncs ens afegim a la gran quantitat d’actuacions que omplen el dia a dia de les persones que poden i gaudeixen d’aquestes. Si sou lectors de la revista mensual l’Apuntador, que amb el patrocini de l’ajuntament surt cada mes al carrer per anunciar-nos les activitats del municipi en general, podreu constatar que les caminades també hi són anunciades. Pretenem dintre la modèstia col·laborar i treballar per al municipi, barri, fins i tot de la comarca, que també hi tenim algun participant, per mostra anomenaré que una persona de les que hi participa, ve de Corbera de Llobregat, aquests ja no és de la comarca, però el significat és el de què, tothom, no importa la procedència, hi és benvingut perquè el ben estar i òbviament conservar la salut de les persones, no hi ha fronteres, mentre sigui del seu interès.
No em cansaré mai de dir que tots hi sou convidats, benvinguts al grup, i gràcies per compartir part de les nostres vides.
La primera caminada doncs l’hem fet per l’entorn del Poal, que sempre ès un lloc per poder gaudir no solament de les vistes, de la séquia, de l’horta de regadiu, de vinyes, ec sinó que també ens fa conèixer la diversitat natural del nostre entorn més proper, sense haver de fer grans estralls per sortir de la ciutat.
Avui no desglossaré amb detall la caminada perquè segur que la majoria ho coneixeu, que ja deveu haver fet més d’una vegada si us agrada caminar, amb tot cas si us animeu a fer-la, podeu consultar el trac a l’enllaç que hi deixo a Wikiloc, i no dubto gens que la gaudireu tant com nosaltres ho hem fet avui.
Molt breument us donaré una pista per situar-vos. Hem sortit del Cap per anar via al col·legi de La Salle, i anar al Gimnàstic Parc, hem anat pel camí de la granja Pujol, a enllaçar amb  el camí vell de Juncadella que està asfaltat, i quasi al cap d’amunt hi trobem el pont per a on antigament i transitava el tren dels Catalans. Veiem una casa molt maca, som a Can Fèlix. Fem un petit recés i pel corriol que tenim a davant, emprenem la caminada, sempre recta, fins que convergirem amb el camí que ve de Santpedor. Per davant nostre queda la urbanització de Pineda de Bages. Fem per la nostra dreta, la pista ampla baixant, i arribem novament al Gimnàstic Parc. Ens dirigim al Parc de l’Agulla, però en travessar el pont de la carretera de Santpedor, seguim la pista i trobem la via del tren (que aquesta sí que està en servei). COMPTE!!  Veiem l’antiga fàbrica del Guix, avui és la central de la famosa marca de joies i complements Tous, i ens mena als plans del Guix. Des d’aquí, per a on ens vingui de gust anirem a l’escola d’idiomes i retornem al Cap.
Un total de disset persones són les que hem gaudit i compartit aquesta caminada. El total de persones amb els tres grups que disposem ha estat de trenta-set. D’aquí a uns dies que tot es normalitzi segur que parlarem de la cinquantena, que per regla general acostumem a concentrar-nos.


L’enllaç a seguir per la caminada d’avui és: Manresa Can Fèlix el PoalPUNT DE TROBADA DAVANT DEL CAP SAGRADA FAMÍLIA

JA ESTEM EN MARXA

L'ANTONIO CANDELERA  COMANDANT LA CAMINADA

L'ANTONIO I L'ISMAEL CONVERSANT I CAMINANT

EL XAVIER CABOT , EL MARIO, TOTS VAN FENT VIA

LA CÀNDIDA I LA DOLORS FARGAS TAMBÉ LA FAN PETAR

HORA DE RECUPERAR FORCES
DE TOT ES FA MENJAR I XERRAR, COM HA DE SER!EL JOSEP ÀLVAREZ,  AVUI ENS HA FET LA FOTOGRAFIA DE GRUP PER RECORD

JA HI TORNEM A SER, CAMÍ DE RETORN

BONS PARATGES EH!

TOT I ESTÀ NÚVOL PERÒ ÉS UNA BONA VISTA

PASSANT PER SOTA EL PONT DE LA C-25

EL SENYAL JA DIU A ON ENS TROBEM

L'ÀNGELS, EL JOSEP, LA MERCÈ, EN FI..... EL GRUP  FENT EL CAMÍ NOU DELS BOMBERS "EL GUIX"

Això és tot per avui seguidors  
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada