EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 16 de setembre de 2018

INFORMACIONS DIVERSES


Bon diumenge a tothom. L’entrada d’avui al bloc és per informar de tres punts diferents, que crec que val la pena fer-ne difusió.

La primera és de la notificació que l’ajuntament em fa arribar de cara a l’activitat física en referència als aparells que en diferents punts de la ciutat hi ha repartits, entre ells ens hi trobem el barri de la Sagrada Família, que davant del parc entre el Cap, i el Mercat del barri, hi ha instal·lats i tothom en pot gaudir.
Us poso el correu original:
Adjunt en el correu-e us fem arribar el flyer amb la informació del  programa d’activitat física: Dinamització dels Espais Lúdics i de Salut per a Gent Gran que tindrà continuïtat setmanalment de l’1 d’octubre al 21 de desembre.
L'activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia: només anar al parc escollit. Llavors un tècnic especialista dinamitzarà el parcs lúdic i de salut, que són uns aparells a l’aire lliure constituïts per diferents mòduls d’activitats o multi-estacions. El recorregut permet treballar les capacitats físiques i sensorials i l’objectiu principal d’aquests espais és mantenir la forma física realitzant-hi diferents exercicis.
Esperem que sigui del vostre interès i que en feu la màxima difusió.
1- FLYER  ACTIVITAT I UTILITAT DEL SERVEI DELS APARELLS DE MOBILITAT

2- FLYER  ACTIVITAT I UTILITAT DEL SERVEI DELS APARELLS DE MOBILITAT

La segona és que, a partir del dilluns que ve, ja portaré les participacions de la loteria de nadal, pels que en vulgueu comprar i participar i així col·laborar en l’ajuda econòmica de l’Associació de Veïns del Barri de La Sagrada Família, que sempre us agraïm, ja que són els petits detalls els que fan possible poder donar els serveis que es van donant a totes les persones que ho necessitin.
Us hi deixo una participació de mostra perquè sapigueu l 'import de la butlleta i el número que es juga, que és el mateix des de fa molts anys. Ah! Si ho desitgeu, també podeu anar al local de l’Associació a les tardes de dilluns a divendres, que en podreu comprar.
BUTLLETA DE PARTICIPACIÓ DE LA LOTERIA DE NADAL

La tercera informació és fer memòria als Grups de Caminadors, que el pròxim dia 2 d’octubre tenim pendent de fer un taller del qual adjunto el programa. En les caminades en parlarem i anirem acabant de resoldre si hi teniu algun problema o dubta.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada