EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 14 de setembre de 2018

DUES SORTIDES

Hola. L’entrada d’avui serà un xic especial perquè comentaré dues sortides o caminades.
Primer començaré per dir-vos que aquests divendres ha estat atípic pel fet que els Senderistes, ens hem repartit amb dos grups. Els més valents i amants de cremar adrenalina pura, han fet una visita des de l’estació d’esquí de Vallter 2000, al Pic de la Dona i Bastiments.

EL GRUP AL CIM DEL "PIC DE LA DONA"

JA HAN CORONAT EL "PIC DE BASTIMENTS"
Felicitats a tots per gaudir d’uns paratges tan fantàstics i de la naturalesa en general. Els que no hi hem pogut participar també ens hi sentim representats. Hi poso dues fotografies que en deixen constància de l’activitat que han realitzat.
Els Senderistes valents ho han fet segons aquest enllaç: Pic de la Dona i Bastiments 
Jo personalment amb l’amic Mario, i uns altres companys de l’Associació de Veïns de Valldaura, amb la qual tinc molt bona relació, també hi comparteixo algunes de les caminades que els dimarts i divendres de cada setmana fan realitat. Aquest matí han engegat la nova temporada i els hem acompanyat, ho hem compartit i gaudit tots junts. Pel dia d'avui s'ha escollit anar a estrenar el camí de la Gravera, del barri de La Mion, que fa ben poc han asfaltat i arreglat, hem seguit fent via pels plans del Poal, que hem pogut apreciar l'horta d'aquell entorn, encara que no he fet fotografies a causa del sol que el tenia de cara, però els pagesos ja posaven el planter dels enciams i altres verdures que pel temps pertoca.
He de dir que no acompanyo als més valents pel fet que ja sabeu que tinc unes mancances per la meva lesió cardíaca, i comprendreu que m’he de cuidar, altres companys per raons d’horaris, o d’incompatibilitat amb altres activitats, tampoc els permet de fer-ho, amb tot som el Grup de Senderistes que generalment cada divendres compartim les sortides. Els seguidors del bloc, crec que ja ho teniu clar.

Per tant avui doncs també hi deixaré el trac de la caminada que repeteixo, hem compartit amb els companys de Valldaura, acompanyat d’alguna imatge de les que he fet. Desitjant que sigui del vostre grat.
L'enllaç de la caminada amb Valldaura és: Manresa-Poal-St. Pau
PASSANT PEL TÚNEL DE LA  C-25

SENYAL INDICADORA DE LA ZONA PER LA QUE ENS HEM MOGUT

CAMINANT PELS PLANS DEL POAL


SENYAL D'ORIENTACIÓ - AL FONS EL POBLE VEÍ DE SANT JOAN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada