EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 5 de setembre de 2018

GORG ESCALETES
Molt bona tarda seguidors. Un total de vint-i-cinc persones hem compartit la segona caminada saludable del mes, i hem anat fins al Gorg de Les Escaletes, concretament es troba ubicat a la riera de Rajadell.
Avui us he de demanar disculpes pel fet que no m’he recordat de posar en marxa l’aplicació de Wikiloc, i per tant no puc posar-vos l’enllaç per donar més detalls de la caminada, si en algun moment us animeu a fer-la. Tot i això procuraré descriure-la perquè en tingueu una idea molt aproximada de la forma que l’hem fet avui:
Sortim del Cap com ja és el costum i hem anat a les Escodines, per sota la passera anar al Passeig del Riu i arribar a la zona esportiva del Congost. Hem travessat el pont que hi passa el tren de la Renfe, i pel camí paral·lel a la via hem sortit a la carretera d’Igualada, que també l’hem travessat i hem anat al c/ de Les Pedreres per sortir a dalt al barri de Cal Taleca. -Si no ho coneixeu, us diré que és l’entorn de les cases i edificacions que hi ha a la zona de la Torre de Santa Caterina- Un volt som a dalt a l’asfaltat, anem per la nostra dreta uns metres i veurem un camí a l’esquerre que l’agafem i ens portarà al Mas dels Corrons, ara ja trobem algun senyal que ens mena al meandre de la riera de Rajadell. Quan ja veiem la riera, anirem per l’esquerre meandre avall i sense sortir-ne trobem la Gola o Gorg de “Les Escaletes”. Una vegada hem fet el petit descans per recuperar les forces, fem uns metres enrere que ja hem vist la pista que per la nostra dreta puja amunt, no la deixarem fins que arribem a la gossera anomenada “Els Quissos”, seguirem per la nostra esquerra per anar quasi a la Torre de Santa Caterina. A la que agafem el trencant per anar-hi, que ens queda a la dreta, uns metres endavant el camí està de vegades molt embrossat, però és transitable, l’anirem fent fins que enllaçarem amb el camí que baixa de la Torre (nosaltres fem aquest, que és més suau i tothom el pot fer sense problema). Haurem vist els habitatges del barri de “La Guia” que hi sortim a davant mateix, continuem per anar a l’estació de trens de la Renfe i sense més, ens adrecem al Pont Vell, i pel c/ De la Vall Paradís, anem a la Cova de Sant Ignasi, pel c/Caputxins anem a l’avinguda d’en Francesc Macià, i ens adrecem al Cap, que és d’on hem sortit.
Haurem fet uns 12 quilòmetres amb una durada de 2 hores i 45 minuts. Haurem fet salut, i haurem gaudit de tot l’entorn que us en deixo una pinzellada, amb les fotografies que podeu veure si és del vostre grat.
Els enllaços que hi deixo són per completar els mitjans en què s’hi poden trobar publicades les caminades.


BAIXANT AL PASSEIG DEL RIU - EL MARIO TANCA EL GRUP

PUJANT PEL CAMÍ PARAL·LEL A LA VIA DEL TREN

FENT EL CAMÍ DE LES PEDRERES - EL LUCAS EN PRIMER PLA

AMB ALEGRIA ENS HA SALUDAT

JA ANEM GAUDINT DE BONES VISTES AMB MONTSERRAT AL FONS

LA GOLA QUE AVUI ÉS EL NOSTRE OBJECTIU

DUES VISTES DEL GORG DE LES ESCALETES - MACO OI?


RECUPERANT FORCES I FENT-LA PETAR

EL JAUME I L'AMÈLIA - ELS DIMECRES ACOSTUMEN A COMPARTIR LES CAMINADES

UNS ASSEGUTS ALTRES DRETS PERÒ TOTS RECUPERANT FORCESEL RECORD DEL GRUP D'AVUÍ


DE RETORN AL PUNT DE PARTIDA

ANAR FENT VIA ENTRE CAMPS

PAREM PER BEURE AIGUA I GAUDIR D'UNES VISTES FANTÀSTIQUES

DUES  VISTES DES DEL MIRADOR DEL CARDENER

A  L'ALTRA COSTAT  DEL RIU ES VEU LA CIUTAT

ARRIBEM AL BARRI DE LA GUIA

ENCARA GAUDIM DE BONES VISTES - ARA DE LA SEU DE MANRESA

AQUÍ AMB EL RIU CARDENER AL PEU

PASSANT PEL PONT VELL - LA COVA ENS ESPERA

FENT EL C/ DE LA VALL PARADÍS


      


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada