EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 23 d’octubre de 2021

A l'Aqüeducte del Balcells

 

Bon cap de setmana seguidors. Avui en primer lloc he de demanar disculpes pels dies que no he publicat les caminades saludables com vaig fent habitualment. He tingut problemes a l’ordinador i per aquest motiu se m’ha complicat la feina en general, no és tot el motiu, però sí que ha influït de manera rellevant.

D’entrada i al sorgir-me el problema que us comento, he de deixar constància que de la caminada del dimecres a l’Aqüeducte del Balcells, he perdut les fotografies que es van fer durant la caminada i les del grup que acostumem a fer per guardar record, de totes maneres hi deixo l’enllaç de la companya Montse Ribalta, que ha penjat en el mur del seu facebook: Montse Ribalta

Això permetrà que podeu veure i gaudir fotogràficament les que ella va fer sobre la marxa, la Montse està molt implicada en el grup, és una persona molt generosa, de molt bon caràcter, i capta tot el que altres persones de vegades no som capaces d’observar, així que us recomano que hi doneu una ullada en la seva pàgina que de segur ús complaurà molt. Deixeu-me que aprofiti per donar-li les gràcies per la seva bona feina i compartir-la perquè tots ho podem gaudir. 

Ara tan sols us poso una petita mostra de les fotografies que ella té penjades en la seva pàgina.

També un petit vídeoresum que el company Josep Àlvarez, que és qui ens fa les fotografies de record pel grup de caminadors, ha fet de la caminada a l’Aqüeducte. Moltes gràcies Josep pel teu bon fer i permetre’ns guardar record de les caminades saludables que compartim amb les teves aportacions generoses

 EL VÍDEO


Per acabar el comentari sobre la sortida us hi deixo la traça de Wikiloc: Del Cap a l'Aqüeducte del Balcells-OK

PERFIL DE LA CAMINADA

 Si algun dia ho desitgeu fer com nosaltres avui, a banda de fruir d’una matinal preciosa i dels elements naturals que es poden gaudir durant la caminada, tan sols pel fet en el nostre cas d’una vegada més tenir contacte amb la natura, en l’entorn de l’anella verda, del Collbaix que ens acompanya bona part de l’itinerari, de la Torre Lluvià, en la que encara podem veure algunes de les obres de l’actuació del Land Art, que per la Festa major d’enguany vàrem gaudir dintre la programació de Microscópies 2021, per citar algunes coses, ja ens satisfà i ens aporta el que desitgem, com és el fet de carregar piles i amb noves energies encarar el dia a dia amb optimisme i alegria, sense obviar que també ens aporta el benestar. 

FENT VIA PER LA ZONA DEL CONGOST

EL COLLBAIX SEMPRE MAJESTUÓS

ENTRE OLIVERES I VINYES EL PAISATGE ES  PRECIÓS

ARRIBADA AL BOSC DEL BALCELLS

UN DELS RACONS ACOLLIDORS I...

...I ADIENT PER FER-HI EL MOS I DESCANSAR UNA MICA

FENT VIA PER ANAR A VISITAR L'AQÜEDUCTE

UNA JOIA

AQUESTA IMATGE ÉS DE L'ARXIU - EL CAMP ARA ESTÀ LLAURAT

EL PONT DE TOTXO DE LA VIA DEL TREN DE LLEIDA

AL FONS LA TORRE DELS PARDALS

ARRIBADA A LA CIUTAT DE NOU PEL...

...PASSEIG DEL RIU CARDENER


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada