EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 5 de maig de 2021

A la Fossa del camí de Les Torres

Benvinguts al bloc, novament hem completat la caminada saludable que estava prevista en el programa mensual que en el dia d’avui ha estat anat a la Fossa del camí de Les Torres:Sant Joan dignifica la fossa comuna.... Alguna altra vegada ja n’he parlat pel fet que com ja sabeu les caminades cada tres mesos i poc generalment les repetim, això no vol dir que sempre les fem amb el mateix itinerari, encara que l’objectiu sigui el programat.

Val a dir que hi ha alguna persona que em fa notar que les caminades són sempre una sorpresa pels fets que us comento: Uns dies potser que les giri totalment, ja que hi ha una quantitat de sortides que pel fet de ser circulars ho permeten, altres variant alguns trams també fan que siguin més variades, i així fa que les sortides siguin més distretes, no caure en la rutina, gaudir de la natura en cada estació de l’any ja és un dels factors que permet de veure imatges diferents pels motius obvis que tots ja sabem. Una caminada un dia pot sortir amb tretze quilòmetres i a la següent la poso com per exemple  l’últim dimecres de mes que les acostumem a fer un xic més llarga, cosa que també ajuda a poder introduir canvis en la ruta aportant nous elements per gaudir. Per aquest motiu acostumo a deixar el trac que s’ha gravat de la sortida per si considereu que pot ser atractiva, i en algun moment donat la desitgeu dur a terme com ho fem el grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, que compartim aquest hàbit de caminar amb el contacte de la natura, gaudir-la respectar-la i estimar-la, amb l’objectiu evident també d’assolir i preservar un estat físic i mental, en bones condicions que també s’ha de valorar com és mereix.

Aquest dimecres l’hem compartit vint-i-quatre persones i l’hem realitzat com podeu comprovar amb el perfil de la imatge i seguin l’enllaç de Wikiloc: Del Cap a la Fossa del Camí de Les Torres-2021-5

Per les fotografies constatareu una vegada més de tot el que vivim durant la matinal, pels llocs que passem, les vistes tan boniques que ens ofereix la zona per la que transitem, evidentment unes són caminades per les lleres dels rius o rieres, altres són més de secà, però en totes hi ha vida, la seva flora i fauna, que també ens aporten la satisfacció de gaudir de les sortides.

De vegades ja observeu que hi deixo enllaços per ampliar informació sigui d’una planta, d’una flor, de les construccions de pedra seca, dels animalons, si no són dels més habituals, en fi. La veritat és que intento fer-vos extensiva la caminada del dia amb la mateixa il·lusió que l’hem viscut nosaltres i comentant les novetats que van sorgint a mesura que les anem vivint dia a dia, us asseguro que per molt que podem repetir sempre queden coses per veure i viure, sembla mentida però no. Cada dia per si sol ja és diferent i val la pena viure, i compartir-les amb altres persones ho fa encara molt més seductor, perquè el fet de la relació social entre les persones  que conformem el grup, sigui parlant d’esports, del temps, de les notícies, dels esdeveniments passats o futurs ec... Tot plegat se suma  i hom arriba al final de la caminada que sembla que encara seguiria una estona més, el temps passa que vola.

Avui ho deixo així, si disposeu de temps i us agrada alguna de les coses que he esmentat, no dubteu en acompanyar-nos si encara no ho feu. Sereu ben rebuts i no tinc cap dubte que us integrareu ràpidament pel bon ambient que impera entre totes les persones.

SALUT I CAMINADES!PUNT DE TROBADA DAVANT DEL CAP DEL BARRI DE LA SAGRADA FAMÍLIA

SORTIDA DE LA CIUTAT EL CARRER DE SANT JOAN AMB OBRES

ACOMPANYATS PEL RAMAL DE LA SÉQUIA DEL POAL

EL MARIO NO PARA DE FER FOTOGRAFIES

LA SÉQUIA PRECIOSA I EL SEU ENTORN TAMBÉ

GAUDIR DE TOT AIXÓ ÉS UN PREMI 

LA SÉQUIA LA VERDOR I EL COLLBAIX AL FONS ÉS FANTÀSTIC!

EL PONT DE L'ANTIGA VIA DEL TREN DE SÚRIA

EL TUB QUE HI PASSA EL TORRENT FONDO I PERMET TRAVESSAR LA CARRETERA DE CALLÚS

EL CORRIOL DEL TORRENT FONDO

TOT ESTÀ INCOMMENSURABLE ESPLENDORÓS

UN TRAM DEL TORRENT FONDO

EL SALTANT DE L'AIGUA DEL TORRENT

UNA ALTRA PERSPECTIVA DEL SALTANT

PER LA VORA DEL CAMP

ARRIBEM A LA FOSSA DEL CAMÍ DE LES TORRES

L'ARRIBADA ESGLAONADA

UNES PERSONES ASSEGUDES ALTRES DE PEU DRET

APROFITANT L'AVINENTESA...

...PER FER EL MOS DESCANSAR I FER-LA PETAR

EL JOSEP PREPARANT PER FER LES FOTOGRAFIES...

...PEL RECORD DE LES VINT-I-QUATRE PERSONES...

...QUE AVUI HEM COMPARTIT LA CAMINADA

ENS POSEM EN MARXA PEL RETORN A CASA

ANEM A CONVERGIR AMB EL CAMÍ DE JONCADELLA

I MENTRE ANEM FENT VIA GAUDIM D'AQUESTA IMATGE DE SANT JOAN I EL COLLBAIX

TAMBÉ AQUESTA AMB LA MUNTANYA DE MONTSERRAT AL FONS

EL ROURE DEL CAMÍ DE JONCADELLA

L'AQÜEDUCTE O PONT LLARG ENS DÓNA LA BENVINGUDA A LA CIUTAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada