EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 28 de març de 2021

Programació caminades Abril

Com vaig prometre ahir dissabte, avui faig l’entrada al bloc per deixar-hi la programació de les caminades mensuals, en aquest cas pel mes d’abril que hem previst dur a terme.

En primer lloc fer-vos saber que per Setmana Santa, no parem, a dir, tant pel que fa a divendres sant com el dilluns de pasqua, com podreu veure el nivell de caminades llargues sortirem igualment a gaudir de la natura fent caminades. Si voleu potser diferents de les habituals, ja que gaudim de més llibertat horària, en el sentit que pel fet de ser dies festius no depenem tant del rellotge, això tampoc vol dir que siguin agosarades. Pel divendres hi ha previst anar a visitar la Font de les Heures, i l’Aigua Barreig de Castellgalí, i pel dilluns de pasqua afer un volt per les construccions de Pedra Seca a Can Poc Oli. Tant una com l’altra són caminades molt distretes i agraïdes, per la qual cosa desitjo que siguin del vostre grat, i ho podem compartir totes les persones que no tenim permís per poder anar enlloc per les festes, ni fer coses que pels motius de sobres coneguts tenim uns límits imposats i que com a persones responsables hem de complir.

Les persones que no participeu encara de les caminades saludables, ús encoratjo que si sou amants de la natura i és del vostre grat caminar, ho podeu compartir amb nosaltres, en qualsevol dels tres nivells dels quals disposem, i a més a més fareu quelcom per preservar la salut.

Per més informació a cada programa hi ha el nom i el WhatsApp del cap de cada nivell per poder contactar, també ho podeu fer mitjançant el Cap del barri presencialment o per telèfon: 93 874 78 13, com  també a l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família al telèfon: 93 874 45 44, en tots aquests punts us atendran i rebreu informació a bastament i amb molt de gust.

Ara doncs la resta ja és cosa vostra de voler dur a la pràctica l’hàbit de caminar amb grup, gaudir de la natura i fer quelcom per preservar la salut amb un nivell de qualitat.  


LES CAMINADES CURTES

LES CAMINADES MITJANES

LES CAMINADES LLARGUES
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada