EL TEMPS

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 1 de febrer de 2021

Caminada a Can Poc Oli

 


Avui dilluns primer de febrer, hem engegat la nova programació de les caminades saludables que des del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família de Manresa, duem a terme habitualment. En la sortida d’avui hem anat a fer una caminada a Can Poc Oli, però a la vegada fent un recorregut pel meandre de la riera de Rajadell, gaudint en primer lloc del riu Cardener, ja que hem iniciat la caminada fent l’estrena oficial de la nova avinguda de Sant Ignasi (que no està acabada del tot), però la via principal sí que ja està pintada, i oberta del tot al trànsit dels vehicles. Així que pel pont vell de la ciutat i per la llera del riu Cardener hem anat al barri de Sant Pau, fer la passera de Can Poc Oli, i per les pilones de la riera de Rajadell, hem anat fent via pel meandre. A la Gola dels Esparvers hem fet la parada per recuperar les forces, gaudir del lloc que sempre és molt acollidor i amable, per seguir completant la sortida passant pel gorg de Les Escaletes, i seguint meandre amunt arribar al barri del Xup. També hem passat pel barri del Sol i Aire per atansar-nos a la zona esportiva del Congost i pel passeig del riu, retornar a la via de Sant Ignasi i pel carrer Viladordis, hem anat al Parc de Sant Ignasi per fer l’avinguda d’en Francesc Macià, travessar la carretera del Pont de Vilomara, el carrer Gaudí i fer l’arribada al Cap, que és el lloc que iniciem i acabem les caminades.

Concretament hem fet una caminada de dues hores i vint-i-cinc minuts, tot i que en total i hem empleat tres hores amb el temps que hem descansat i fet la fotografia del grup d’avui, completant tretze quasi catorze quilòmetres, en els quals hem gaudit del que en les fotografies podreu constatar.

Val a dir que l’he renovat força del que teníem costum de fer, donant així una varietat més de les moltes que ara podem gaudir d’ençà que podem fer-ho per la passera de Can Poc Oli, que dóna opció d’un ventall molt ampla de diferents recorreguts tots ells, molt interessants, agradables i de bon fer, sense cap mena de perill, amb seguretat s’hi ha guanyat moltíssim pel fet de no haver de fer cap tram de carretera com fins no fa massa estàvem obligats a fer en aquesta zona.

Amb un matí primaveral, fantàstic amb el vent que de tant en tant s’ha deixat sentir i que per mi personalment fins i tot ha estat agradable aportant un element més agradable dels molts que hem compartit durant la matinal.

Moltes gràcies a les vint-i-dues persones que avui l’hem compartit, hem tornat a col·laborar en el benestar físic i mental particular, a la vegada que per això ho fem, gaudir de l’hàbit de caminar amb el contacte amb la natura que tantes coses importants ens ofereix, ja hem recuperat energies noves per encarar una nova setmana.

Si la desitgeu fer i voleu podeu seguir l’enllaç del company Mario:Cap S.F.-Can Poc Oli....

SALUT I CAMINADES!

EL GRÀFIC I ALGUNA DADA DE LA CAMINADA

El resum de les fotografies que s’ha fet de la caminada:
AVUI HEM ESTRENAT L'AVINGUDA DE SANT IGNASI

NO ESTÀ ACABADA DEL TOT PERÒ EL TRÀNSIT DE VEHICLES JA RESTA OBERT

LA ROTONDA AMB L'ERMITA DEL REMEI

LA RESCLOSSA DEL RIU CARDENER

LA PASSERA DE CAN POC OLI AL RIU CARDENER

LES PILONES DE LA RIERA DE RAJADELL

EL PONT QUE HI HA L'ANTIGA CARRETERA DE BARCELONA

REFLEXES A LA RIERA - AVUI CORRIA UNA MICA L'AIGUA

A CAN POC OLI FENT VIA MEANDRE AMUNT

ENTORN DE LA GOLA DELS ESPARVERS

UN LLOC MOLT ACOLLIDOR PER FER...

...EL DESCANS I EL MOS

AMB LA PLUJA DE LA NIT PASSADA ENCARA RESTA FORÇA MOLL

AMB TOT EL LLOC ÉS PRECIÓS I S'HA DE GAUDIR

LA FOTOGRAFIA DE RECORD DEL GRUP AVUI

ÉS HORA DE TORNAR A EMPRENDRE LA CAMINADA

AMB UN SOL RADIANT

FENT VIA I GAUDINT DEL MEANDRE

AMB TOTA LA SEVA DIVERSITAT DE VEGETACIÓ I PEDRA

EL GORG DE LES ESCALETES  UNA ALTRA ICONA DE LA RIERA

EL BOSC DE RIBERA QUE ENS ACOMPANYA DURANT LA CAMINADA

EL BARRI DEL XUP AMB L'ESGLÉSIA AL FONS

AVUI HEM VIST AQUESTS EMÚ SEMPRE CRIDEN L'ATENCIÓ

EL BARRI DE LA BELLAVISTA I EL SOL I AIRE

EL NOU EDIFICI DE LA ELÈCTRICA ENDESA-ANTIGA ANÒNIMA

ENTRADA  A LA CIUTAT AMB AQUESTA VISTA PANORÀMICA

UNA ALTRA PERSPECTIVA DES DEL CIM DEL SOL I AIRE

ENTRADA A LA ZONA ESPORTIVA DEL CONGOST

PER LA VIA DE SANT IGNASI...

...I EL BARRI DE LES ESCODINES ARRIBEM AL BARRI NOSTRE

AVUI ACABO EL REPORTATGE AMB AQUESTA IMATGE DE LA MUNTANYA MÀGICA DE MONTSERRATCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada