EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 8 de febrer de 2021

Al Mas de Sant Iscle i Ermita...

 

Benvinguts al bloc, per aquest dilluns la caminada saludable que des del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, hem dut a terme, ha estat anant al Mas i Ermita de Sant Iscle. Novament hem fet aquesta caminada, que, aquesta vegada ha estat la primera, perquè ja sabeu que les repetim entre dos i tres cops a l’any. Avui amb un temps força rúfol a estones, perquè hi ha hagut alguns moments que fins i tot ha sortit el sol, encara que poder tímidament, però val a dir que per l’activitat de caminar ha estat una temperatura i un temps molt apropiat, pel fet que no fa calor, amb fresqueta es camina bé, i a més convida a anar a un ritme alegre que ajuda a cremar alguna caloria més.

Avui hem estat vint-i-tres les persones que l’hem compartit hem completat uns tretze quilòmetres i mig, poc més, amb una durada de tres hores. D’aquesta manera hem encetat la segona setmana de febrer i ens ha permès carregar piles, energies noves i preservar com és evident la salut amb un bon estat mental i físic, que d’alguna manera és l’objectiu principal, a més del fet de gaudir del que la natura ens ofereix, i observar el dia a dia de la vida dels camps amb els sembrats, les plantes en general, les diverses vistes en general, com per exemple de bon matí amb el cel rogent que ens ha obsequiat l’albada, un xic més tard s’ha posat rúfol, en altres moments ha sortit el sol com ja he dit abans, i tot plegat fa que durant les tres hores de l’activitat hom visqui de diferents visions de l’entorn pel qual es desenvolupa la caminada.

Per citar alguns elements naturals dels quals avui hem gaudit a banda del Mas i l’Ermita de Sant Iscle i Santa Victòria, han estat diversos ramals de la séquia, com ha estat la zona del Poal, o pel  barri del Guix, la mateixa séquia fins al llac de l’Agulla, el mirador del Grau, també el Mas del mateix nom, arribant a la masia de Can Truncalla, i pels plans del barri del Guix, entre horts, hem fet l’entrada al barri de la Font dels Capellans per finalitzar la caminada a davant del Cap per acabar fent els estiraments de relaxació. Si no ens hi podeu acompanyar, però la desitgeu fer com nosaltres ho hem fet, hi deixo la traça que ha gravat el company Mario, que l’aplicació de Wikiloc, la domina molt bé, i ho fa molt explícitament amb la quantitat de Waypoints que afegeix a l’itinerari perquè ajudi a qui ho desitgi seguir fil per randa la traça, sense cap mena de problema.

La traça: Cap S.F. Sant Iscle (2021)

Aquesta és una caminada molt planera que podem dir és molt adequada per agafar fons, la pot fer qualsevol persona perquè no té cap dificultat, amb família o amics i quitxalla, ara en els temps que ens toca viure pel carai del virus, pels caps de setmana els que treballeu ho podeu gaudir si us agrada la natura.

Deixo un parell d’enllaços, per si desitgeu saber quelcom més del Mas i l’Ermita de Sant Iscle: Manresa turisme ---

Mas de Sant Iscle

AQUEST ÉS EL PERFIL DE LA CAMINADA

SORTIDA DE LA CIUTAT VIA AL GIMNÀSTIC PARC

FENT EL PONT DE L'EIX

EL RAMAL DE LA SÉQUIA DEL POAL

UNA VISTA PANORÀMICA  DES DE LA ZONA DE PINEDA

SANT ISCLE A LA VISTA

IMMENS EL MAS

UNA ALTRA VISTA MÉS GENERAL

 L'ERMITA DE SANTA VICTÒRIA DATA DE L'ANY 950

LA SÉQUIA AL PEU DEL MAS

EL PONTARRÓ QUE PERMET TRAVESSAR LA SÉQUIA

UNA OBRA SENSE PREU - LA JOIA DE LA CIUTAT

ÉS EL MOMENT DE FER EL MOS EL LLOC ÉS MOLT ADIENT I...

ESTÁ PREPARAT PER FER-HO AMB LA FONT LES TAULES I BANCS

AVUI HEM VISITAT AQUESTA CONSTRUCCIÓ TAN ACURADA

NO HI FALTA CAP DETALL -  MOLT BONA INICIATIVA

LA FOTOGRAFIA DE RECORD DE LES VINT-I-TRES PERSONES...

...QUE AVUI HEM GAUDIT I COMPARTIT LA CAMINADA

HEM DE SEGUIR AMB LA CAMINADA 

ARA SEGUINT EL CURS DE LA SÉQUIA

UN TRAM MOLT AGRADABLE

EL XAVIER I EL MANEL EN PRIMER TERME

LA BARRACA DE VINYA - ELS CEPS  COMPLEMENTEN LA IMATGE

SEGUIM AMB LA COMPANYIA DE LA SÉQUIA - EL J. ROBIRALTA EN PRIMER TERME

ARRIBANT AL LLAC DE L'AGULLA

LA CASA EMMURALLADA

FENT LA PASSERA DEL BARRI DEL GUIX - EL MARIO FENT FOTOS

MONTSERRAT AL FONS - ARA MÉS OBERT EL DIA L'HEM VIST AIXÍ

LA COMPNAYA ELVIRA AL DAVANT - AL FONS EL MAS DEL GRAU

PASSANT PER CAN TRUNCALLA - ARA ÉS EL JOSEP SANCHEZ EL QUE VA DAVANT

PELS HORTS DEL BARRI DEL GUIX ANEM AL BARRI DE LA FONT DELS CAPELLANS

LA FOTOGRAFIA DEL DIA AVUI L'HA FET EL MARIO - PRECIOSA!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada