EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

diumenge, 7 de febrer de 2021

Segona part del Pou de Glaç de la riera de Guardiola


Hola de nou lectors, abans d’entrar a comentar la segona part de la caminada de divendres, vull demanar disculpes pels que hàgiu visitat el bloc entre ahir el vespre i aquest matí a primera hora, i hàgiu intentat obrir l’enllaç del trac de la caminada del company Mario, que no ho vaig fer correctament, i he observat que no es deixava obrir, ara ja ho he esmenat, perdoneu.

Bé, em disposo a fer-vos arribar la segona part de la caminada de divendres que ahir dissabte tan sols la vaig dedicar al primer tram per la quantitat de fotografies de les quals disposo, i la veritat és que m’agrada compartir-les amb vosaltres. Certament que no hi són totes, però en global hauré penjat una cinquantena de fotografies d’un total de cent-vint, més o menys.

Fotografies a part, la caminada la vàrem seguir per la llera de la riera de Guardiola fins a la zona del Biarritz, que de ben segur molts recordareu que a la nostra joventut, era un lloc molt freqüentat pel cabal de la riera que permetia en algunes goles, banyar-se, sense obviar que comportaven un cert risc, ja que en diferents anys algunes persones van sofrir ensurts i alguns  accidents mortals, per motius que suposo ja imagineu. També hi havia instal·lat un berenador (merendero que en dèiem), i que encara  hi ha algunes restes de paret en el lloc a on estava ubicat, però ara no ve al cas.

Pel que ens afecta a la caminada tot el recorregut és molt interessant, distret, bonic, dintre d’un entorn natural molt amable que val la pena gaudir.

Per les persones que us interessi aprofundir en el tema dels pous de glaç, avui hi deixo uns enllaços que si disposeu de temps, personalment considero molt interessants, i, que val la pena dedicar-hi un temps que segur no us complaurà molt.

Per les fotografies que avui hi deixo serà fàcil que vosaltres mateixos ho constateu amb l’entrada d’ahir, i la d’avui de tot el que vàrem gaudir i que queda ben palès amb el suport dels enllaços que complementen la meva aportació que és molt minsa, en comparació de la informació que aporten els enllaços que adjunto: Els pous de glaç i la riera de Guardiola 

El medi natural del Bages---Pdf-Anella verda

Aquest el poso com a curiositat i coincidència d’opinió d’un grup d’excursionistes de la comarca de l’Anoia:  AnoiaDiari

Tan sols vull fer memòria que els itineraris nostres són molt personals, i no tenen res a veure amb el que acostumen a comentar els diferents enllaços que parlen d’una distància d’entre nou-i-mig a deu quilòmetres. La dificultat també és molt personal pel fet que depèn de l’estat físic, i edat de la persona.

Ara gaudiu de les fotografies i algun enllaç si es del vostre grat

EMPRENEM DE NOU LA CAMINADA

FENT VIA PER LA LLERA DE LA RIERA

AMB UNES VISTES PRECIOSES TOT I EL POC CABAL D'AIGUA

IMATGE DE MÉS A PROP-LA GOLA DE L'OLLER

ESGLAONS NATURALS QUE HEM DE SUPERAR

UNS PARATGES BEN DIVERSOS I ENTRETINGUTS

AQUEST TRAM ES CONEGUT COM EL...

...MAR DE PEDRES - ALTRES L'ANOMENEN DE ROQUES

TRAVESSANT LA RIERA - NOVAMENT ENVOLTATS DE VEGETACIÓ

UNA ALTRA GOLA DE LA RIERA

ARRIBADA A LA ZONA DEL BIARRITZ

UN LLOC MOLT ACOLLIDOR PEL CONJUNT D'ELEMENTS NATURALS

LA GOLA A ON ENS HI BANYAVEM DE JOVES

LA RIERA PER SOBRE DE LA GOLA

UNA VISTA GENERAL DEL LLOC AMB LA SEVA ESPLANADA...

... A BANDA I BANDA DE LA RIERA - HI HAVIA TAMBÉ EL BERENADOR

TAMBÉ HI HAVIA UNA PALANCA PER SALTAR A L'AIGUA

RECORD DE LES VINT-I-SET PERSONES QUE VÀREM COMPARTIR LA MATINAL

ENS ACOMIADEM DE LA RIERA

FENT ELS CORRIOLS DE PUJADA

VOREJANT ELS CAMPS DE L'OLLER DEL MAS

TAMBÉ ELS BOSCOS DEL MATEIX DOMINI

PASSEM PER DAVANT DE LA CAVALLERISA

ENTRE VINYES I ELS BUNGALOUS

EL FORN - LA SEGONA JOIA DE LA CAMINADA

NO ES POT PASSAR SENSE VEURE'L

Regio7-El vell forn del Mas de l'Oller...

IMPRESSIONANT CONSTRUCCIÓ

INTERIOR DEL FORN MOLT BEN CONSERVAT

LES VINYES I EL CELLER

DE MÉS APROP
Referent a l’Oller del Mas: Heretat de l'Oller del Mas

ARRIBADA A CIUTAT - POSTAL DE LA COMPANYA MONTSE RIBALTA

PERFIL GRÀFIC DE LA CAMINADA

Gràcies pel temps que em dispenseu, em dono per satisfet si us sembla interessant i us ajuda en alguna concepte.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada