EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dijous, 28 de gener de 2021

Moltes Gràcies 2ª Part Sant Francesc


Segona entrega de la caminada, festa d’aniversari d’ahir dimecres.

Moltes gràcies a totes les persones que conformeu el grup de caminadors del Cap i l’Associació de veïns del barri de La Sagrada Família. Ahir els que vàreu poder compartir la caminada que en van ser vint-i-dues, però no dubto gens que totes les altres que per les raons òbvies de les  circumstàncies tan adverses que ens toca viure en els moments actuals no podeu participar de l’activitat que tantes vegades hem gaudit junts, i que mitjançant els dos grups de WhatsApp, dels que disposem com pels canals privats em vàreu fer arribar el vostre desig de què ho celebres amb salut alegria, i benestar, us dono les gràcies de tot cor, jo també penso en vosaltres encara que no hi podeu ser presents. Tinguem confiança, amb actitud positiva perseverant i posant de la nostra part la responsabilitat que ens pertoca a cadascú, ho vencerem i vindran nous temps per poder tornar a fer el que tant ens agrada com és l’hàbit de caminar en grup i gaudir de la natura.

A totes companyes i companys, a totes, no em cansaré mai de donar-vos les gràcies per la vostra implicació, que de fet en sou els protagonistes, sense la vostra participació no seria possible poder realitzar les caminades.

Moltes gràcies per l’estima que em demostreu, la confiança que heu dipositat en la meva persona tant de temps. He conegut al llarg dels onze anys a molt bona gent que sense dubtar us heu integrat plenament al grup aportant cada u el seu granet de sorra, que heu enriquit l’hàbit que duem a terme habitualment i segurament per tot això s’ha convertit en una opció molt present per les persones que si volen iniciar, o també mantenir en aquesta activitat de gaudir de la natura amb grup i aportar una dosi de benestar i salut que és la condició principal, l’origen que va dur a iniciar aquest grup avui força reconegut en l’àmbit ciutadà, i m’atreviria a dir que fins i tot comarcal per la participació de persones dels pobles veïns, sense oblidar a una de les persones que fa molts anys que ens acompanya que ve de Corbera de Llobregat, el company Josep Admetlla, que ara amb el confinament fa dies que no pot estar present entre nosaltres, però sí que el recordem i el tenim ben present amb les nostres converses.

Com ja he dit moltes gràcies a tothom.

No dic noms perquè segur que me’n deixaria i no seria just, tota persona que se si senti interpel·lada sàpiga que segueix amb nosaltres i desitgem poder-nos retrobar. Que sigui ben aviat!

Una abraçada i petons per a totes vosaltres. Que la salut imperi en els nostres dies i podem seguir celebrant anys junts.

Salut i caminadES!!

ARRIBADA A L'ERMITA

HE DONAT ALGUNS CARAMELS

COMENCEN LES SOPRESES -  EL PASTÍS

L'ÀNGELS ÉS LA QUE ME L'OFEREIX...

...GRANT MOLT GRANT LA SORPRESA

ELS DONO LES GRÀCIES DE TOT COR

DISPOSAT A QUE TOTHOM VEGI EL PASTÍS

ÉS L'HORA DE BUFAR I EL DESIG

A LA UNA A LES DUES...

I A LES TRES ...

APAGADES LES ESPELMES I EL DESIG GUARDAT EN SECRET

EL TORN DELS REGALS

 ELS  REGALSUNA MASCARETA DELSEÑOR

AQUESTA PER FER PAÍSPREPARANT PER LA FOTO DEL RECORD

JA LA TENIM AQUÍ AMB EL PASTÍS I TOT

ARA DE MÉS A PROP

ES QÜESTIÓ DE REEMPRENDRE LA CAMINADA -LA FESTA PER ARA S'HA ACABAT
EL VÍDEO QUE HA FET EL JOSEP ÀLVAREZ


Són detalls que arriben al cor, aquestes coses no s’obliden i encoratgen a seguir fent feina per compartir amb tots vosaltres.

Moltes gracies a totES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada