EL TEMPS

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 11 de gener de 2021

Al Mirador del Cardener

 


Per estrenar la segona setmana de l’any, avui dilluns dintre la programació de caminades saludables que duem a terme des del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, ens hem atansat a gaudir del sempre atractiu Mirador del Cardener.

Aquesta caminada que com tantes d’altres les acostumem a repetir unes tres vegades a l’any, en diferents estacions és evident doncs que les vistes, ja siguin les panoràmiques que ens ofereix tant el mirador com la natura amb la vegetació durant la caminada sempre tenen quelcom de diferent, i fan que la sortida sempre sigui atractiva tant per l’entorn  natural, com per les persones que en cada ocasió les compartim, les gaudim i comentem les novetats que hi observem durant l’activitat. No obviem que els camins, els corriols requereixen també un manteniment encara que amb el trànsit de les persones, ja sigui un factor que ajuda a preservar-los, no n’hi ha prou.

No descobreixo res de nou si dic que els dies també en general són diferents quant a temperatures, el cel més o menys net (blau), i altres elements que conformen el nostre entorn que són tants i variats, que la llista seria inacabable.

Tan sols el fet de poder anar a caminar i gaudir de tot el que l’anella verda ens aporta, afegint que duem a terme l’activitat que ens agrada molt i que aportem una dosi de benestar i relaxació personal molt valuosa, que reverteix en benefici de la nostra salut, això ja és impagable. Avui concretament hem estat dinou les persones que ho hem viscut com generalment intensament amb alegria i bona harmonia, pel que podem constatar que encetem la setmana amb les piles molt recarregades per anar col·laborant en la nostra salut.

Pel motiu de la humitat que encara preveiem trobar a causa de la nevada quasi inadvertida en les nostres contrades, ja que de seguida va ploure, que tot plegat tant de bé ha fet als sembrats, hem variat l’itinerari habitual i això ha comportat que hàgim fet catorze quilòmetres llargs, amb una durada de tres hores i uns quants minuts. Ha resultat doncs una matinal fresqueta encara que molt agradable i com és molt lògic amb ganes de poder-la tornar a fer en algun altre moment. La traça d’avui és: Del Cap al Mirador del Cardener i Llobregat 1 (21)


EL GRÀFIC DE LA CAMINADA

SALUT I CAMINADES!!


SORTIM DE LA CIUTAT PER LA LLERA DEL RIU CARDENER

DEIXEM MANRESA PER ANAR A GAUDIR DE LA NATURA

LA PRIMERA JOIA EL RIU CARDENER

LA FONT DE SANT PAU 

FENT EL PRIMER CORRIOL...

...PER ACCEDIR AL MAL BALÇ

UN CORRIOL PRECIÓS

PODEM VEURE LA DEPURADORA DE MANRESA ENCARA AMB LES LLUMS ENCESES

SEGUIM FENT LA PUJADA...

PER ARRIBAR AL MIRADOR

OBJECTIU ASSOLIT

PARADA TÈCNICA PER...

GAUDIR DEL MIRADOR I...

A MÉS DE LES VISTES...

...FER UN PETIT MOS

MONTSERRAT DES DEL MIRADOR

L'ENTORN ÉS FANTÀSTIC

LA FOTOGRAFIA DE RECORD DE LA CAMINADA

ARA HI SOM TOTS

FENT EL CORRIOL DE RETORN

OBSERVAREU QUE EL PARATGE HA CANVIAT JA NO ÉS...

TAN EMPEDREGAT I CAMINEM ENTRE EL BOSC

ARA PER PISTA AMPLA GAUDIM  D'AQUESTA CONSTRUCCIÓ DE PEDRA SECA

UNA DE LES BARRAQUES DE VINYA QUE HI HA A L'ENTORN

MONTSERRAT DES DEL MIRADOR DEL LLOBREGAT

LA CAMINADA SEGUEIX

A L'ESQUERRE AL FONS VEIEM EL RAVAL DELS MANRESANS - EL PONT DE VILOMARA

PEL TRAM QUE QUEDA DEL CAMÍ REIAL
 

MOLT DEGRADAT - UNA PENA!

OBLIGATS A FER ALGUN TRAM  PER LA VORA DEL CAMP

JA VEIEU EL SEU ESTAT 

PERÒ MENTRES PUGUEM ENS AGRADA FER-LO

FENT EL RAVAL DEL SOLEI DE VILADORDIS PER RETORNAR AL CAP


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada