EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 29 de desembre de 2020

Programació pel mes de gener

 Benvinguts al bloc. El mes de desembre arriba al seu final, com també les caminades saludables que duem a terme des del Cap i l’Associació de veïns del barri de la Sagrada família, i per tant  us faig arribar la programació prevista pel mes de gener. Com és evident encetarem un any nou en el qual us desitjo que sigui molt millor que el que queda enrere.

Novament persistiré en el fet que tota persona que li agradi la natura i desitgi compartir-ho, és ben rebuda en el nostre grup i en el nivell que més s’adapti a les seves necessitats, no en va disposem de tres nivells per poder satisfer a una majoria de participants.

Aquest any  he de dir que la preservació de l’hàbit de caminar a causa de les complicacions diguem-ne antinaturals per les que ens ha tocat lluitar i encara hi estem, ha influït força en el nombre de persones que mobilitzàvem a cada sortida. Tot i aixó no ens podem pas queixar, ja que del centenar  de caminadors que acostumaven a practicar l’activitat, actualment solem ser un nombre de mitjana d’entre les seixanta a setanta persones, que no està pas gens malament. Respecto com és evident les diferents maneres de pensar de cada persona (només faltaria ), però no per això, deixo d’encoratjar-vos al fet que si en teniu ganes ens vingueu a fer companyia, dintre de tots  els problemes tan sols vull recordar que tota activitat física a l’aire lliure, i més, si ho focalitzem a gaudir de la natura, de respirar aire pur, en l’entorn del qual tenim la gran sort els Manresans que disposem com és el perímetre de l’Anella Verda que tanta varietat de boscos, rieres, rius, fonts, amb la seva flora i fauna, amb les vistes impressionants que els diversos dies podem anar gaudint, amb les construccions de les barraques de pedra seca, com també d’aqüeductes, pous de glaç, la séquia i alguna que altre element que em descuido, afegint que no necessitem desplaçaments llargs, que ho podem fer tot a peu, o en qualsevol cas fer petites aproximacions en cotxes, per poder donar encara més varietat als itineraris que desitgem dur a terme, pel fet que ens permet esplaiar més enllà com pot ser sortir del municipi, perquè també hem de reconèixer que en l’àmbit comarcal comarcal també hi ha unes joies que aporten les seves peculiaritats també molt diverses, com són castells, mines, cingleres, torres de telegrafia, necròpolis..... en podria citar moltes, però ho deixaré aquí.

Que gaudiu d’una bona entrada d’any nou i com he dit al principi que sigui amb salut i porti tot el millor possible.

SALUT PER TOTHOM !!

CAMINADES CURTES

CAMINADES MITJANES

CAMINADES LLARGUES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada