EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dilluns, 7 de desembre de 2020

Al Barri del Xup

 

Hola, benvinguts al bloc. La caminada d’aquest dilluns ha estat anar fins al barri del Xup, fent uns tretze quilòmetres, amb un temps de tres horetes, durant les quals ja ho constatareu amb les fotografies, hem estat força distrets tant per les vistes de la ciutat des de la carena de l’entorn de la Torre de Santa Caterina, com pels diferents paratges que hem trepitjat per fer realitat la caminada saludable del dia.

Hem sortit de la ciutat pel passeig del riu com ja és habitual, per anar a la zona esportiva del Congost. Pel camí agrícola hem anat a la Cas dels Pardals a o hem agafat el trencant de la nostra esquerre per atansar-nos a les antigues pistes de tenis dels Tres Sets. Hem seguit caminant per un corriol entre camps per arribar al barri del Xup, hem parat uns minuts per fer un mos i la fotografia de record. Novament hem emprès la caminada pel meandre de la riera de Rajadell fins a l’alçada del gual de l’Oller del Mas, i anar pel mas dels Corrons, en direcció a la Torre de Santa Caterina, però primer hem baixat a convergir amb el camí de Les Pedreres, per ampliar la caminada, i anar a trobar la pista del barri del Teleca, per fer la baixada del barri de La Guia, sortir al pont que hi ha per travessar les vies de l’estació dels trens de la Renfe. Hem fet la passera que hi ha a l’antiga carretera de Barcelona i pel Pont vell ens hem atansat al carrer de la Vall del Paradís i fer la pujada pel camí de la  Cova de Sant Ignasi. Un volt som al barri de Santa Clara, per la clínica ens dirigim a l’avinguda d’en Francesc Macià del barri de la Sagrada Família i arribar al Cap, que és el nostre punt de trobada, inici, i final de les caminades saludables.

Resumin com ja he dit, la varietat dels entorns amb els seus, paratges, camins, pistes, corriols, el bosc de ribera, les oliveres, ec. Ens ha permès de gaudir una vegada més d’aquesta caminada, que si disposeu de temps, us recomano que la feu algun dia. Una opció de les moltes que ens ofereix la meravellosa Anella Verda, de la qual podem estar molt orgullosos de poder-la compartir en tot moment sense necessitat de desplaçaments, tot ho podem fer a peu, no són caminades exigents, per tant ho podem compartir amb família si ho desitgem. En el cas d’avui hem estat vint-i-una persones que ho hem dut a terme, amb un ambient d’amistat fantàstic que es respira dintre del grup, aconseguint així carregar energies noves, admirar la natura que cada dia ens ofereix coses noves, i el fet de veure com es desenvolupa la vida natural de les plantes també ens omple molt i satisfà.

Vaja, no em cansaria mai de donar motius més que raonables per la manera que totes les persones que ho compartim, perquè ens agrada la natura l’estimem, i, que cada dia per altre duem a terme per també aportar la part que ens toca per preservar la salut.

La traça és de la fitxa que guardo però és tal com la fem habitualment si la desitgeu seguir: Barri del Xup 2019-3

EL GÀFIC DE LA CAMINADA

Per aquest dilluns ho deixo aquí.

SALUT I CAMINADES!!


PEL PASSEIG DEL RIU CARDENER SORTIM DE LA CIUTAT

FENT VIA AL BARRI SOL I AIRE ALS TRES SETS

ENTRE CAMPS I ANTIGUES CONSTRUCCIONS DE LA FECSA

JA DEIXEM EL BARRI DEL SOL I AIRE AL FONS

ELS ARBRES QUE ENOVOLTEN LES PISTES DELS TRES SETS

TRANSITANT PEL CORRIOL ENTRE EL CAMP...

...VIA AL BARRI DEL XUP QUE ESTÁ AL FONS

EL MARIO TANCANT LA CAMINADA PER CUIDAR DELS QUE HI PARTICIPEM

L'ESGLÈSIA DE LA SALUT...

...DEL BARRI DEL XUP

AL POLIESPORTIU DEL BARRI FENT EL MOS

UN BON LLOC PER PODER SEURE SI N'HI HA GANES

AVUI  EL JOSEP HA ESCOLLIT LA GLORIETA O EL TEMPLET...

...PER FER LA FOTOGRAFIA DE RECORD

ESTEM FENT VIA PEL MEANDRE DE LA RIERA DE RAJADELL

GAUDINT DEL BOSC DE RIBERA...

...SEMPRE TRANQUIL I MOLT AMABLE DE CAMINAR

FENT VIA PEL CORRIOL QUE MENA A LA TORRE DE SANTA CATERINA

ENTRANT AL CAMÍ DE LES PEDRERES

AL FONS LA DESCOBERTA DE L'ANTIC CONVENT A LA TORRE DE SANTA CATERINA

L'ESGLÉSIA DEL CARME I EL CAMPANAR DE LA SEU AL FONS

ARA  LES OLIVERES ENS ALEGREN LA VISTA

LES OLIVERES AMB LA CIUTAT  CADA VEGADA MÉS A PROP

UNA PRECIOSA VISTA DE LA SEU

EL PONT VELL I  LA SANTA COVA...

...ENTREM A LA CIUTAT COM HO VA FER SANT IGNASI

NO EM DIREU QUE NO OMPLE D'ENERGIA POSITIVA TOT EL QUE VEIEU EH!

HOM MAI ES CANSA DE FER AQUESTA CAMINADA

JO HO TROBO INSUPERABLE

FANTÀSTIC! PER GAUDIR-HO TANTES VEGADES COM ES PUGUICap comentari:

Publica un comentari a l'entrada