EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 19 de desembre de 2020

Font de La Riera i Pont penjat

Hem dut a terme l’última caminada de divendres d’aquest any anant a visitar la Font de La Riera de Santpedor i el Pont penjat, per tornar a casa per Sant Fruitós. Amb total hem fet dinou quilòmetres i una mica més. És una caminada molt planera i per tant no requereix cap esforç fora del normal, això ha comportat gaudir d’una matinal amb companyia de la boira baixa com ja va sent habitual aquests últims dies, però ens ha anat com l’anell al dit per l’entorn pel qual ens hem mogut, ja que no hi ha gaire vegetació ni bosc, és una zona a on els camps abunden, ho hem compartit dotze persones amb quatre hores i cinc minuts.

Hem trepitjat i vist la séquia, passant pel mas de Sant Iscle, i ens hem fet via a Can Hortalà, hem fet com és evident la parada a la Font de La Riera, que a més de descansar un xic, s’ha aprofitat l’avinentesa per fer-hi un mos. Emprenent de nou la caminada ens hem atansat al Pont penjat, pel qual hi passa el riu d’Or, sempre bonic de veure, i avui concretament que hi corria l’aigua, amb la corresponent vegetació i el bosc de ribera que hi ha, ens ha satisfet doblement.

Visitat i gaudit del lloc amb el seu entorn, hem continuat amb la caminada per anar a convergir amb el riu d’Or, al punt que hi ha el pont a on hem deixat el camp de vol enrere, que per sobre hi passa la carretera de l’Eix Transversal c/25

Seguint per la nostra esquerra, hem sortit al polígon industrial  Casanova, per entrar a Sant Fruitós pel camí dels horts. També hem passat per la casa museu del vi Cal Casajuana, sempre seguint el curs del riu i anar a travessar la carretera de Vic la N 141c, per anar a la zona esportiva, més avall  hi ha una planta depuradora, anem fent via per arribar al túnel que per sobre hi passa la c/16. Ara entrem a la pista de terra per la nostra dreta que ens mena al Bosc Espès. Aquí tornem a travessar ara pel pont que a sota hi ha la c/16 i al final d’aquest convergim amb la pista que va a Viladordis, l’agafem per l’esquerre fins al trencant que queda a la nostra dreta que permet anar al mas del Grau i direcció al Truncalla, per arribar a la carretera de Viladordis i seguir fins a la Torre Busquet, i així baixar al barri de La Font dels Capellans i finalitzar la caminada davant del Cap, com és habitual.

Amb un matí fantàstic pel que fa a la temperatura, hem gaudit de la caminada saludable que hi havia prevista, assolin els objectius marcats, que com ja sabeu són: Gaudir de la natura, col·laborar a preservar la salut i compartir-la amb els companys i companyes que formem el grup de caminadors del Cap i l’Associació del barri de la Sagrada Família.

Si us sembla que és del vostre grat, i us animeu a fer la caminada, podeu seguir aquest enllaç per dur la a terme com nosaltres ho hem fet avui: Del Cap a la font de La Riera, el Pont penjat i Sant Fruitós

PERFIL I DADES DE LA CAMINADA

Ara amb les fotografies ja us en podreu fer una idea més concreta tant de l’entorn natural, com dels elements que hem visitat i òbviament, de la boira que ens ha fet de companya.


ARRIBADA AL PARC DE L'AGULLA AMB LA SÉQUIA DE GUIA

ELS COMPANYS PERE FELIU I EL MARIO REVILLA

SOBREN LES PARAULES AMB AQUESTA JOIA TAN VALUOSA

LA BOIRA PRESENT A RATOS MÉS INTENSA O MENYS

EL MAS DE SANT ISCLE I LES VINYES

SEMPRE GRATIFICANT EL PODER CAMINAR PER LA SÉQUIA

FENT LES ESCALES PER BAIXAR A LA FONT

COMPTE AMB LES FULLES MOLLES QUE AMB LA HUMITAT RELLISCA'N

EL MATRIMONI CANTON EL JUAN I LA MARI CARMEN FENT EL MOS

LA FONT EN PRIMER PLA AMB LES FULLES DE CATIFA - LA TARDOR

LES TAULES I ELS BANCS ENCARA QUE BEN HUMITS PER LA BOIRA...

TOT I AIXÍ EL LLOC CONVIDA A FER-HI UNA PARADA

EL RIU D'OR I LA PASSERA

UNA VISTA DES DE LES ALTURES

UNA ALTRE PERSPECTIVA

PREPARANT PER FER...

...LES FOTOGRAFIES DE RECORD...

...DELS PARTICIPANTS DE LA CAMINADA

EMPRENENT LA CAMINADA TRAVESSANT EL RIU

ARRIBADA AL PONT PENJAT

MOLT SINGULAR I ATRACTIU...

...COM TAMBÉ GAUDIR DEL SEU...

...ENTORN AMB EL BOSC DE RIBERA QUE L'ENVOLTA

ELS COMPANYS JOSEP I LA ISABEL EN PRIMER TERME-FOTO RECORD

SEGUIM LA CAMINADA

EL MARIO I JO SOM ELS ÚLTIMS

AMB LA PLUJA DE LA NIT I LA BOIRA ELS CAMIS RESTEN AMB ELS TOLLS D'AIGUA

EL TÚNEL QUE PER SOBRE HI PASSA LA C/16 - S'HI POT VEURE EL RIU AL COSTAT

CAN CASAJUANA - LA CASA MUSEU DEL VI A LA PLAÇA VALLBONA SANT FRUITÓS

LA MARI, LA MARIA, EL PERE I EL XAVIER ESPERANT PODER TRAVESSAR LA CARRETERA DE VIC A SANT FRUITÓS

AQUESTA CAVALLERISA LA TROBEM FENT VIA AL..

...AL FANTÀSTIC BOSC ESPÉS

JA VEIEU QUE LA BOIRA NO ENS HA DEIXAT EN TOTA LA CAMINADA

PASSANT PEL MAS DEL GRAU RETORNEM AL CAP - AQUESTA IMATGE ÉS D'ARXIU

QUE PASSEU UNES MOLT BONES FESTes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada