EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimarts, 15 de desembre de 2020

Al Parc de La Rosaleda

 


Què tal’? Espero i desitjo que tot us vagi bé amb salut que és indispensable per poder viure amb tranquil·litat el dia a dia.

El dimecres passat em vaig acomiadar  fins al divendres, i no ha estat així, perquè com recordareu el divendres va ploure, no amb gran quantitat, però per anar mantenint el sembrat dels camps va ser molt ben rebuda. No oblidem que l’aigua és vida!

Per tant entendreu que el divendres no es va dur a terme la caminada prevista.

Avui dilluns, però sí que el temps ens ho ha permès, i vint-i-quatre persones l’hem compartit i gaudit com és habitual, fins i tot ens ho hem agafat amb més ganes pel fet que ja he comentat anteriorment.

La caminada saludable d’avui ha consistit a anar fins al Parc del  conegut barri de La Rosaleda, de la veïna població de Sant Fruitós de Bages. Val a dir que és una caminada molt variada pel que fa a camins, vistes i altres factors naturals, també hi ha moments que toca trepitjar una mica d’asfalt, però no per aquest motiu deixa de ser atractiva la sortida. Amb les fotografies que hi deixo vosaltres mateixos ja ho podreu jutjar.

De manera ràpida diré que: Hem fet tres passeres que faciliten la comunicació entre la ciutat de Manresa i Sant Fruitós, aquestes passeres les trobem, al barri del Guix per travessar la carretera de Vic a l’altura del Parc de Bombers de Manresa. La segona la fem al polígon industrial de Sant Isidre, ja en terme de Sant Fruitós, i  aquesta ens permet arribar al Parc de La Rosaleda, travessant la carretera de Berga, sense cap mena de problema. Al Parc hi fem la parada per fer un petit mos, i descansar deu minutets, per novament emprendre la caminada que ho fem per la tercera passera. Aquesta ja en el barri esmentat, i l’alçada del centre del polígon industrial Casanova, també de Sant Fruitós que hi ha el conegut equipament esportiu Nat’s, molt probablement n’heu sentit a parlar, per tant una vegada més travessem la carretera de Vic. Un volt hem fet les tres passeres anem a un altre polígon industrial, aquest és conegut pel polígon del Grau, en aquest agafem camí al barri de Viladordis, tot i que avui no hi hem arribat, ja que passant pel Mas del Grau, hem anat en direcció a Can Truncalla, per travessar la carretera de Viladordis, a on hem anat a trobar el ramal de la séquia del nostre barri de la Sagrada Família, adreçar-nos al cap per acabar la caminada al mateix lloc que l’hem iniciat. Això ens permet a les persones que ho desitgen fer els estiraments de relaxació per finalitzar l’activitat amb el màxim de bones condicions possibles.

Avui vaig tard i per tant no hi penjo el gràfic de la caminada, però el podeu veure si aneu al següent enllaç: Del Cap al Parc de La Rosaleda

salut i caminades!!

SORTIDA DE LA CIUTAT PER LA PUJADA ROJA AL GUIX

FENT VIA PER LA PUJADA ROJA

ELS PLANS DEL GUIX

UNA PERSPECTIVA MÉS GENERAL

LA PASSERA DE LA CARRETEWRA DE VIC-AL GUIX

CAMINANT PER LA PASSERA

TRANSITANT PER DAVANT DEL PARC DE BOMBERS

PRIMER CANVI DE COSTAT - ARA ANEM AL POLÍGON...

DE SANT ISIDRE - SANT FRUITÓS

JA HI SOM! 

TRAVESSANT LA CARRETERA DE BERGA

EL PARC DE LA ROSALEDA

UN ENTORN MOLT AGRAÏT  I BEN EQUIPAT

HI HA BANCS -FONT IESTRIS PELA MENUTS QUE S'HI PODEN ENTRETENIR JUGANT

AQUESTA BARRACA DE PEDRA SECA

EL JOSEP NO EN TÉ PROU AMB UNA CÀMERA...

...ELL ACOSTUMA A FER LES FOTOGRAFIES DE GRUP...

...EL MARIO LA SEGONA, AIXÍ HI SORTIM TOTS

NOVAMENT EN MARXA LA CAMINADA SALUDABLE

UNA BONICA CASA A TOCAR DE L'EQUIPAMENT ESPORTIU NAT'S

COMENÇANT A ATREVESSAR LA CARRETERA DE VIC DE NOU...

...PER LA  TERCERA PASSERA  AL...

...BARRI DE LA ROSALEDA

VISTA DE LA MONTANYA DE MONTSERRAT DES DEL GRAU-GUIX

FENT CAMI PER ARRIBAR AL MAS DEL GRAU

UNA ALTRA PERSPECTIVA

ÉS UNA DE LES MASIES MÉS ANTIGUES DE MANRESA-IMMENSA!

ARA FENT VIA PEL RAMAL DE LA SÉQUIA...

...DEL BARRI DE LA SAGRADA FAMÍLIA

UN ENTORN MOLT AMABLE I A TOCAR DE LA CIUTAT

ARRIBANT A LA CIUTAT PER LA ZONA DELS TRULLOLSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada