EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 9 de desembre de 2020

Al Mas de Sant Joan

 

Bona tarda. Avui dimecres hem dut a terme una nova caminada saludable que en aquesta ocasió hem anat fins al Mas de Sant Joan. Ho hem compartit vint-i-quatre persones, amb un temps al principi una mica gèlid, amb contrastos de colors com podreu veure en algunes fotografies, però tot són factors que com de vegades dic, ens fan les caminades diferents, entretingudes i molt agradables, en el sentit de què encara que durant l’any les repetim dues o tres vegades, sempre hi ha quelcom d’atractiu que il·lusiona a seguir practicant l’hàbit de caminar per la nostra Anella Verda, que tantes i tantes opcions ens ofereix, i a la vegada com qui no vol, ens fem el favor de contribuir en el ben estar personal tan física com mentalment.

Avui com anècdota diré que hem començat el dia comprant loteria del nen que proporciona l’Associació de veïns del barri de la Sagrada Família, com podreu comprendre, però a la vegada de l’Associació de Diabètics de la Catalunya Central, que el seu president en Francesc Ferrer, ens l’ha venut amb tant èxit, que s’ha quedat sense i, haurà de tornar, ja hem quedat per dilluns per poder satisfer la demanda. Aquesta loteria que de pas sigui dit  és la Grossa de cap d’any.

No em negareu que per començar el dia poc abans de les vuit del matí, ja és trencador encetar-lo amb una activitat com la descrita.

Doncs cregueu que amb aquest estat d’ànim, de bon humor i alegria és també present  durant tota la caminada, hem encetat la jornada fent els escalfaments i hem emprés l’activitat que tant ens agrada.

Avui, però l’hem fet de manera diferent, la llàstima és que no l’he gravat perquè en principi la volia fer com d’altres vegades i no ha estat així, a Sant Joan hem decidit fer la tornada per la zona del  Poal, per entrar a Manresa pel barri de la Mion,  fer el camí de les Aigües, per anar a la Salle i per darrere l’avinguda dels Dolors arribar a la carretera de Vic i dirigir-nos al carrer Arquitecta Montagut, per finalitzar la caminada davant del Cap.

Hi deixo l’enllaç de l’itinerari que ha gravat el company Josep Rubiralta, encara que les dades no són les correctes perquè ell engega l’aplicació a on aparca el cotxe i fins que no hi arriba no el para. En realitat hem fet catorze quilòmetres i sis-cents metres amb un temps de tres hores i vint minuts. Amb el gràfic podeu veure que ho hem fet totalment circular, és de les coses que a mi personalment em sedueix molt, si el gràfic surt tan explícit com el d’avui sembla que hagi fet la feina ben feta. Això no vol dir que altres vegades no surt així tan rodonet, i també l’itinerari és circular eh!

Ja sabeu, tot són experiències que al cap i la fi, és el que vaig compartint amb tots vosaltres lectors, que us en dono les gràcies per seguir-me i pel temps que em dispenseu.

El gràfic i l’enllaç de la caminada el podeu seguir anant: La Masia de Sant Joan

Fins divendres, salut!!

LA SEU A PRIMERA HORA L'HEM VIST AIXÍ

EL PONT VELL I EL RIU CARDENER

EL SOL HA SORTIT MOLT AVIAT I HEM VISCUT AQUEST CONTRAST DE COLORS

SEGUIM FENT VIA PERÒ EL COLOR JA HA CANVIAT

ANEM FENT EL CAMÍ VELL DE RAJADELL

DE BON MATÍ LA PUJADA  JA ENS APORTA ESCALFOR

TRAVESSANT L'EIX PEL PONT DE LA ZONA

UNA PANORÀMICA PER GAUDIR DEL CEL BLAVÓS INTENS  D'AVUI

PER LA PISTA DE SOTA COLLBAIX-EL BALCELLS NOU

VIA A SANT JOAN

JA HI SOM - BAIXANT ELS ESGLAONS DEL PARC

UN DELS LLOCS MOLT ACOLLIDORS QUE PODEM GAUDIR EN LES CAMINADES

UNA PERSPECTIVA DEL PLA...

...AQUESTA VISTA MÉS EXPLÍCITA...

...AMB ELS BANCS LA FONT EL BOSC EN GNERAL...

...PER GAUDIR D'UN PETIT DESCANS...

...ELS ESGLAONS TAMBÉ SERVEIXEN PER SEURE...

...EN PRIMER PLA LA COMPANYA MONTSE RIBALTA...

...UN ESPAI MOLT GENERÓS AMB LA VEGETACIÓ I...

...LES ALZINES PRECIOSES


RECORD DEL GRUP DE PARTICIPANTS A LA CAMINADABONICA IMATGE I UN LLOC PRECIÓS

ENTRADA AL MAS DE SANT JOAN

UNA PART DEL DARRERE DEL MAS

PER LA LLERA DEL RIU CARDENER I CAN GALLIFA

HEM TRAVESSAT LA CARRETERA PER ANAR AL PONT PETIT (VELL)

A LA ZONA MANRESANA DEL POAL

L'ANTIGA FÀBRICA DE CAN VINYES ARA ENDERROCADA

PEL PARC DE CAN FONT O CAMÍ DE LES AIGUES...

HEM FET L'ENTRADA A LA CIUTAT ENCARA QUE HEM SEGUIT FENT VIA PER DARRERE L'AVINGUDA DELS DOLORSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada