EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dissabte, 31 d’octubre de 2020

Programació caminades novembre

A punt d’acabar el mes d’octubre, ja disposem de la programació de les caminades saludables que durem a terme si res ho impedeix durant el mes de novembre. Dic això perquè sembla que la situació es va complicant i esperem que no hàgim de tornar a confinar-nos pel carai de la Corona Virus, que ens porta a tots ben desconcertats, sense saber massa quines mesures o precaucions s’han de prendre per poder-li fer front.

Amb l’esperança que podem seguir almenys com fins al moment present, hem confeccionat aquesta nova programació, desitjant que totes les persones que ho anem compartint i gaudint segueixi sent una realitat, el fet que podem sortir a caminar i practicar aquest hàbit tan saludable, és el que ens dóna vida i a la vegada ens permet de desconnectar del que sembla que sigui un mal son.

Com a novetat tan sols fer esment que a banda de sortir tres cops per setmana, dilluns, dimecres, i divendres, els tres nivells dels quals disposem, el grup de caminades llargues a partir del mes de novembre l’hora de sortida serà a les vuit del matí, en compte de fer-ho a dos quarts de nou, com sí que ho seguiran fent els altres dos grups o nivells. A part d’aixó tot segueix sense cap mena de novetat, per tant si us animeu a fer-nos companyia i compartir l’hàbit de caminar, com vaig dient cada mes tan sols heu de presentar-vos a l’hora a davant del Cap, que és el lloc d’on iniciem i acabem l’activitat.

Ara podreu consultar i guardar si així ho decidiu, els diferents programes per cada un dels nivells.

BON CAP DE SETMANA!

També us desitjo que gaudiu si la salut ho permet d’una bona celebració de la castanyada.


Les caminades:

CAMINADES CURTES


LES MITJANES


LES LLARGUES
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada