EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 2 d’octubre de 2020

Caminada amb pluja a S. Francesc
Benvinguda la pluja. La primera caminada saludable del mes l’hem dut a terme acompanyats de la pluja, amb una temperatura molt agradable per l’activitat de caminar.

Just en començar la caminada s’ha posat a ploure però semblava que no seria gran cosa, ja que les vuit del matí encara hi havia alguna clariana que induïa certa esperança al fet que s’obrís el cel i per tant poguéssim fer la caminada sense cap mena de problema. Val a dir que tampoc ens ha causat problema la quantitat d’aigua suportada, ja que molt minsament, anava caient sense provocar cap alteració en els camins ni impedia poder dur a terme poder assolir l’objectiu programat.

Així que hem anat marxant les deu persones que avui ens hem aplegat per realitzar la caminada prevista i anar fins a l’Ermita de Sant Francesc al poble veí de Santpedor.

Demano disculpes per no haver gravat la caminada, ja que entre si marxem i no marxem, no he engegat l’aplicació del Wikiloc, però n’hi deixo una del mes de gener que va gravar el company Mario Revilla: Ermita de Sant Francesc


PERFIL DE LA CAMINADA

Aquesta caminada l’acostumem a fer una vegada a l’any, però a partir d’ara la durem a terme més sovint, ja que entre a dintre la programació habitual pel fet d’ampliar l’oferta de les caminades, en passar de dilluns i dimecres, ara afegim també els divendres, d’aquesta manera entrem a fer caminades tres cops per setmana.

Tan sols dir que és una caminada molt planera apta per a tothom, que permet amb un ritma alegre, agafar fons per anar mantenint en forma el cos, i, per si algun moment determinat hom decideix d’anar a fer caminades llargues per etapes, o més d’un dia seguit, com per exemple el camí de Sant Jaume, de Sant Ignasi, ec...

En aquesta ocasió no hi afegeixo res més, l’experiència ha estat una nova vegada el fet de caminar amb pluja que val a dir que segons el temps fins i tot és agradable.

Entendreu que amb les condicions climatològiques, no s’hagin fet massa fotografies durant la ruta, encara que el sempre eficient, i en tot moment atent a qualsevol detall que es detecta durant el  temps que compartim de caminada el company Mario, ha fet avui i les hi deixo perquè les gaudiu i gual que nosaltres hem gaudit de la matinal totalment diferent per la presència de la pluja.  

Gràcies per visitar el bloc i el temps que em dispenseu.MOMENT DE TRAVESSAR LA CARRETERA DE SANTPEDOR A L'ALÇADA D'AMPANS

A L'ENTORN DE L'ERMITA  UNA PARADA TÈCNICA LA SEBASTIANA I EL JUAN EN PRIMER PLA I PROTEGITS PER LA PLUJA

FOTO DE RECORD A LES ESCALES DE L'ERMITA...

UNA ALTRA PER SI FALLA LA PRIMERA

AQUESTA HI SURT EL MARIO AIXÍ SORTIM LES DEU PERSONES QUE HEM COMPARTIT LA CAMINADA

L'ENCARNA EL JORDI I L'ANA AMB LA CASA DELS CASALS DE FONS

PER LA ZONA DEL GIMNÀSTIC LA DOLORS I JO AL CAPDEVANT DEL GRUP
GAUDIU D’UN BON CAP DE SETMANA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada