EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 23 d’octubre de 2020

A la Font de l'Arrel


Bona tarda, amb companyia de la boira que de bon matí hi havia aquest divendres, hem dut a terme la caminada saludable prevista anant a gaudir de la Font de l’Arrel, i els paratges que ara en temps de tardor ens ofereix i que hom no es pot deixar perdre si és amant de la natura, tot el que ella ens dona amb el seu dia a dia, amb la seva vida quotidiana. Amb la varietat dels colors que alegren la vista, siguin del tipus que siguin, grocs, verds, ataronjats, marrons tots immensament preciosos, hem anat fent la caminada pels corriols que avui hem trepitjat per la zona a on ens hem mogut que com podreu constatar amb les fotografies són molt atractius, amb la humitat a causa de la pluja minsa que ahir dijous va caure, com la que, la mateixa boira anava conservant, la veritat és que hem gaudit més encara de l’habitual perquè aquests elements fan que sigui  diferent  aportant un plus afegit a més de fer salut.

Veureu també per les imatges que durant la caminada hi ha hagut estones de totes menes, moments de boira força intensa i altres que desapareixia gairebé del tot, però no ha estat fins com qui diu arribar de nou a la ciutat que ha començat a obrir el temps i aparèixer el sol. Així i tot, insisteixo que ens ha afavorit per l’activitat de caminar, ja que la temperatura no ha estat gens freda, ans el contrari.

No em cansaré mai de dir que amb l’anella verda de què disposem a la ciutat de Manresa, tenim una joia tan valuosa, que poder-la compartir és un plaer, no tan sols això, sinó que amb la quantitat d’elements naturals que la conformen, rius, rieres, boscos ben diversos, plantes, la fauna, els paratges, corriols, pistes, camins, construccions de pedra seca, les fonts, les construccions modernistes, els camps, les vinyes, en fi... No descobriré pas res de nou oi?

Avui per exemple  hem gaudit del riu Cardener, de la riera de Rajadell, del Bosc del Suanya, de la Font de l’Arrel evidentment, del torrent de l’Infern, del Gorg Blau, dels plans i la Torre Lluvià. Tot això amb una matinal com ja he dit fantàstica, amb un temps de tres hores i mitja aproximadament, i un recorregut de quinze quilòmetres i mig, ens ha aportat tot el que he descrit. Si us animeu a fer-ho algun dia, si sou amants de la natura, ja veieu que no es necessita gran cosa. Ganes de conviure amb la natura, voler passar unes horetes desconnectant de les coses habituals de cada dia, de reforçar el ben estar, amb bon relaxament, tranquil·litat i per tant ajudar per la part que hom li correspon a preservar la salut.

Avui la traça gravada amb el Wikiloc, dóna aquest perfil i dades que podeu veure si seguiu l’enllaç: Del Cap a la Font de l'Arrel i el Gorg Blau

SORTIDA DE LA CIUTAT...

...PEL PASSEIG DEL RIU CARDENER


FENT VIA PEL CAMÍ AGRÍCOLA DEL SUANYA

LA FINA PIGUILLEM AL CAP DAVANT

EL BOSC DEL SUANYA A TOCAR DE LA RIERA DE RAJADELL

LA BOIRA ENS HA ACOMPANYAT - EL PONT DE L'EIX 

EL PLAFÓ DE LA FONT

L'ENTORN DE LA FONT  AMB EL XAVIER, EL PERE ISMAEL, I EL JAUME

LA FONT DE L'ARREL

EL PERE FELIU FENT UNA FOTOGRAFIA

UN ENTORN MOLT AMABLE I PRECIÓS

UN PETIT DESCANS I RECUPERACIÓ DE FORCES

EL RECORD-AVUI HEM ESTAT CATORZE PERSONES

AMB COMPTE FEM EL TORRENT DE L'INFERN

TRANSITANT PELS CORRIOLS...

...AMB EL CONTRAST DELS COLORS DE LA TARDOR

EL JOSEP AL DAVANT - UNA CAMINADA MOLT AGRAÏDA

QUINA PRECIOSITAT OI?

EL GORG BLAU UN ELEMENT MÉS...  

... PER GAUDIR DE LA CAMINADA

 OBLIGAT FER-HI UNA PETITA PARADA

COMPARTINT ELS PUNTS DE VISTA

UNA CONSTRUCCIÓ HISTÓRICA EL PONT DE LA VIA DEL TREN DE LLEIDA

EL PONT I LA BOIRA JA OBSARVEU QUE ENS HA...

...ANAT ACOMPANYANT UNES ESTONES...

...MÉS QUE ALTRES - EL MARIO AMB LA FARMACIOLA

UNA CONSTRUCCIÓ MOLT SINGULAR I CUQUETONA

L'ENTRADA PER ACCEDIR A CAL CUQUES

LA TORRE LLUVIÀ DIFUMINADA PER LA BOIRA

POC A POC ENS ANEM ACOSTANT...

A L'ENTRADA DE LA CIUTAT

EL PERE FELIU ENS DEIXA JA QUE ELL VE DE SANT JOAN...

...ESTEM A LA ZONA DEL CONGOST -LA FINA , LA MARI CARMEN I EL MARIO EN PRIMER PLA

Així s’acaba el reportatge i el comentari sobre la caminada saludable d’aquest divendres.

 SALUT I CAMINADES!


QUE GAUDIU D’UN BON CAP DE SETMANA!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada