EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

divendres, 30 d’octubre de 2020

A la Trona o Taula

Una caminada més al sarró, i amb aquesta hem fet la cloenda del mes d’octubre. Hem anat a la Trona o Taula, com algunes persones l’anomenen, fent una volta prou interessant amb els canvis que s’han introduït per dur-la a terme. De per si ja és una sortida molt agradable de fer, però si de tant en tant hi afegim quelcom de diferent sempre motiva i aporta nous elements per poder-los gaudir.

Tretze hem estat les persones que l’hem compartit, acompanyats com ja va sent habitual aquests últims dies amb una temperatura jo diria que primaveral, i amb un sol radiant. En començar les sortides a primera hora fa un xic de fresqueta, però a mesura que va avançant el dia si us hi heu fixat, haureu observat que sortim abrigadets, i la majoria en arribar quasi van d’estiu, amb màniga curta. No és pas el meu cas, ja que per raons òbvies de la meva salut, arribo generalment tal com he sortit al matí, però ja sabeu que una flor no fa primavera, i en aquest cas sóc jo el que va en contra de la normalitat, en fi...

La caminada que en la major part ha estat seguint els camins habituals, però a la tornada en arribar a la casa dels Pardals, hem continuat fins al barri del Sol i Aire, fins a arribar a la carretera d’Igualada, poc més avall de la Catalana, i pel camí que mena al Congost, que pel lateral hi ha la via del tren de Lleida, hem entrat a la ciutat per retornar al Cap del barri de la Sagrada Família com és habitual per fer els estiraments de relaxació i donar per finalitzada la caminada del dia.

Hi deixo la traça del company Mario, que últimament si emmarceix molt i de ben segur que si el seguiu no us podeu pas perdre: A la Trona per la Morera

Ara amb les fotografies que el mateix Mario i algun altre company o companya han fet durant la mateixa acabo l’entrada d’avui, demà si tot va bé penjaré les caminades previstes pel mes de novembre.


ESTEM A LA ZONA DE SOTA EL COLLBAIX...


...QUINA JOIA!


FENT VIA PER LES PISTES ENTRE ELS CAMPS


EL COLLBAIX I LES OLIVERES UN ESPECTACLE


L'ENTRADA DEL MOLÍ


GAUDIM D'UNA VISTA PRECIOSA - LES OLIVERES


LES OLIVERES I LA SILUETA DE MONTSERRAT


CAMINANT PER LA ZONA DE LA MORERA


LA MORERA AL FONS ENVOLTADA DEL BOSC


LA TRONA O TAULA  UNA ALTRA JOIA


L'ENTORN - LA IMATGE PARLA PER SI SOLA


TOCA RECUPERAR LES FORCES 


AMB UN SOL RADIANT TOT I ELS PINS QUE ENS PROTGEIXEN


DOTZE DEL TRETZE INTEGRANTS


ARA HI SURT EL MARIO -L'ÀNGELS HA FET LA FOTOGRAFIA


DEIXEM LA TRONA ENRERA


JA VEIEM LA TORRE LLUVIÁ


UNA ALTRA PERSPECTIVA DE LA TORRE


L'ENTRADA A LA TORRE LLUVIÁ


EL PONT QUE PER SOTA HI PASA LA VIA...


...DEL TREN DE LLEIDA


LA CATALANA - AGAFANT EL CAMÍ PER BAIXAR AL CONGOST


ARRIBADA A LA CIUTAT AMB EL PONT VELL DE FONS


ARA AMB LA VISTA  DEL PASSEIG DEL RIU CARDENER


 ELS POCS QUE ARRIBEM...


FENT ELS ESTIRAMENTS...


...DE RELAXACIÓ PER FINALITZAR L'ACTIVITAT
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada