EL TEMPS

El tiempo - Tutiempo.net

La vida és un repte: segueix els teus somnis, ells saben el camí.

dimecres, 14 d’octubre de 2020

A la Fossa del Camí de Les Torres

 

La caminada saludable que des del Cap i l’Associació de veïns del  barri de la Sagrada Família duem a terme entre altres dies els dimecres, avui l'he volgut allargar un xic, i també l'he girat, vull dir que l’hem fet totalment al revés del que tenim costum de fer, per veure si es feia més atractiva, que no és pas que no ho sigui eh! Però en estar englobada a la programació de les caminades saludables i per tant durant l’any es repeteixen dos o tres cops (que no és el cas d’aquest dos mil vint pel fet d’haver estat confinats un cert temps), ha estat la primera vegada que l’hem pogut dur a terme, però convindreu amb mi que de tant en tant va bé variar.

La Fossa de Les Torres, que en el cas d'avui ha estat l'objectiu de la caminada, es troba ubicada al terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada, però també podem dir que està dintre del perímetre de l'anella verda, que els Manresans tenim la sort de poder gaudir. En el fet de poder  fruir de la natura, de l'entorn tan agradable que ens permet visualitzar la constant evolució de l'horta del Poal, sempre activa, i atractiva, per la quantitat de productes que la terra treballada pels seus amos o arrendataris, en treuen com poden ser les verdures de temporada o altres elements que els sigui del seu interès. Tot i com he mencionat les caminades pel fet de sortir tres dies a la setmana es repeteixen, vull remarcar que quasi mai són iguals per diverses raons, avui una d’elles ha estat el dia que en principi ha estat força rúfol, i ens ha obsequiat amb unes vistes del massís de Montserrat ben poc habituals, i sinó per les fotografies ho constatareu. A banda que no ens ha plogut, ha permès dur la caminada amb una temperatura molt agradable amb temps de tardor, amb l’afegit de poder segons els llocs i la vegetació, anar gaudint dels diferents colors del paratge pel qual ens hem mogut, colors grocs, rosats, ataronjats, marrons clars, ec..

Si amb tot i afegim que hem caminat pel ramal de la séquia que fa possible que la zona del Poal sigui de regadiu, ja gairebé puc assegurar que el goig és complet.

Hem fet salut i hem quedat plenament satisfets d’assolir els objectius proposats, i això, proporciona un plaer immens per seguir amb el nou dia que tenim al davant amb alegria optimisme, i mentalment relaxats, seguir fent el que ens agrada, fer l’activitat amb contacte amb la natura.

Deixo un parell d’enllaços que parlen i donen informació de la Fossa, que de ben segur que n’hi ha més si busqueu per internet, així com la traça que he gravat amb l’aplicació de Wikiloc, per si és del vostre interès dur-la a terme algun dia. Personalment la recomano.

San Joan de Vilatorrada... ---  Emotiu acte de dignificació...

L’enllaç de la traça és: Cap Fossa de Les Torres-(Girada 2020)


PERFIL GRÀFIC DE LA CAMINADA
CAMINANT PEL RAMAL DE LA SÉQUIA DEL POAL


EL COMPANY MARIO AMB LA FARMACIOLA TANCANT EL GRUP

TOT I EL DIA RÚFOL  ÉS AGRADABLE CAMINAR PER LA SÉQUIA

VISTA DEL MASSÍS DE MONTSERRAT AVUI

UN ENTORN MOLT AGRADABLE BEN CUIDAT

LA SÉQUIA AMB SANT JOAN AL FONS

 UNA ALTRA PERSPECTIVA DE MÉS A PROP

HEM ARRIBAT A LA FOSSA...

...DEL CAMÍ DE LES TORRES

DESCANSAR I RECUPERAR FORCES...

TAMBÉ HI HA LA MASCOTA EL NUC A LA DRETA EL VEIEU?

ELS COMPANYS XAVIER, P. ISMAEL, EL MANEL I EL JOSEP ÀLVAREZ

RECORD DEL GRUP DE PARTICIPANTS...

...MENYS EL JOSEP ÀLVAREZ QUE HA FET LES FOTOGRAFIES- VINT-I-DUES AMB TOTAL

VISTA DEL TORRENT FONDO  AVUI AMB POCA AIGUA

LA COMPANYA LLUISA AL CAP DAVANT, EL CARLES EN SEGON TERME

FENT EL CORRIOL DEL TORRENT

EL PONT QUE TRAVESSA L'EIX - FORMA PART DEL...

...CAMÍ DE LA SAL

ENS PERMET D'ANAR AL GIMNÀSTIC PARC

PER  FER L'ENTRADA A LA CIUTAT

Amb aquesta imatge dono per acabat el reportatge d’avui.

SALUT I CAMINADES!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada